با سلام خدمت اساتيد. تا به امروز چندين بار سايت زدم ولي بعد از چند هفته ف*ي*ل*ت*ر و بلافاصله ساسپند شد. اکثر سايتهايي که من ديدم فقط فيلتر ميشن و ساسپند (مسدود) نميشن. ميشه توضيحي در اين زمينه بدين و اينکه بايد چکار کنم که حداقل ساسپند نشم؟؟

با سلام خدمت اساتيد. تا به امروز چندين بار سايت زدم ولي بعد از چند هفته ف*ي*ل*ت*ر و بلافاصله ساسپند شد. اکثر سايتهايي که من ديدم فقط فيلتر ميشن و ساسپند (مسدود) نميشن. ميشه توضيحي در اين زمينه بدين و اينکه بايد چکار کنم که حداقل ساسپند نشم؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
جدا از نوع محتوای سایت شما و اسیب پذیر بودن یا نبودن آن،
تلاش شما وقتی که سایتتون فیلر میشه داره هدر میره
به شخصه دیدم سایتی که ***** میشه هر چقدر هم که مخاطب داشته باشه بعد از ***** شدن مخاطباش به یک سوم کاهش پیدا می کنه و این در مقیاس های کوچک چندان به چشم نمیاد اما برای بازدید های روزانه چند هزارتا خیلی موثره
به نظر من تلاش و تواناییتون را در مسیری بزارید که موانع کمتری داره.
ساسپند شدن هم به این دلیل هست که *****ینگ از میزبان شما می خواد که سایت را ببنده.
می تونید میزبان خارجی پیدا کنید.
به هر حال باز یعنی دور شدن از کیفیت وهمراه بودن با دلهره و بدو بدو
شاد باشید
محتوای سایت در زمینه موسیقیه ولی به هر حال ***** پذیره، کاهش بازدیدکنندگان هم خیلی مهم نیست. مهم سایته که بالا باشه! یعنی فقط باید از هاست خارجی استفاده کنم؟ راه دیگه ای نیست که از هاست ایرانی بشه استفاده کرد. تقریبا 90 درصد سایتهای ایرانی بعد از ***** شدن مسدود نمیشن، تا به امروز تنها سایتی که دیدم مسدود شده مال خودم بوده. همونوطور که میدونین استفاده از هاست خارجی جدا از مشکلات در پرداخت هزینه و... مشکلات اساسی دیگه ای هم بعد از استفاده برای من بوجود میاد خواهشا راهنمایی بفرمایید
دروود
ببینید هاست های که از سایت های موزیک پشتیبانی میکنند معمولاً با گرفتن قدری مبلغ بیشتر همکاری میکنند
در پناه ایزد
چجوری میشه فهمید که سایتها هر کدوم از چه شرکت یا سیتی هاست تهیه کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راهی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما با یه شرکتی به قول برره خشکی حساب بکنید اونا ساس نمیکنند .
اینو هم بدونید که سایت های که میدونم فیل میشن از شرکت های خارجی هاست میگیرن .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دامنه رو جستجو کن ببین از کدام شرکت هاست خریده اند .
علاقه مندی ها (Bookmarks)