-
درخواست يك نفر راهنما
سلام. من محمد مطهري هستم از كاربران مامبو. و خودم هم رو سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كار ميكنم.
الان هم دنبال يه راهنما مي گردم كه بتونه در اين زمينه ها منو راهنمايي بكنه و هر وقت نياز بود راهنمايي كنه. منظورم فرديه كه به php و mambo به خوبي آشنايي و تسلط داشته باشه و خودش تو اين كارا باشه. اگه كسي بود لطفا با آي دي من تماس بگيره يا به شمارم بزنگه.
ویرایش توسط hamidy : 06-19-2014 در ساعت 11:45 AM
دلیل: به درخواست کاربر شماره تلفن و ایمیل حذف شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2007 07:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست يك نفر راهنما
سلام دوست عزیز .
ببینین ما اگه میخواستیم به این صورت پشتیبانی کنیم یه آی دی یا شماره تلفن میدادیم که شما تماس بگیرین و مشکلتون رو حل کنیم.
انجمن برای پشتیبانی از شما به وجود آمده . یعنی شما هر سوالی دارین تو انجمن بپرسین . مطمئن باشین که کمتر از 1 ساعت به جواب خودتون میرسین . اینجا 24 ساعت حداقال یک نفر هست که به مامبو آشنایی کامل داشته باشه تا شما رو راهنمایی کنه .
بهتره ابتدا آموزش های سایت رو مطالعه کنین چون با خواندشون تقریبا دیگه مشکلات کاربرا حله .. سپس با جستجو در انجمن به دنبال جواب بگردین چون ممکنه یک نفر قبل از شما به این مشکل بر خورده باشه . سپس اگه باز سوالی داشتین در انجمن در بخش مربوطه به خودش مطرح کنین خیلی سریع پشتیبانی خواهید شد
ممنون
-
-
پاسخ : درخواست يك نفر راهنما
البته آبتین جان درست میگه ، ولی :
یادم هستش که مامبو تا چند مدت پیش با گرفتن مبلغی هزینه از کاربرا ، پشتیبانی اختصاصی برای مواقعی که مشکلی پیش میومد میداد .
جناب مطهری عزیز شما لطفاً با info [at] mambolearn [dot] com تماس بگیرید .
ارادتمند ، بهمنی
پ ن مدیر : مرتضی جان ایمیل رو درست نوشتم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)