سلام
من یک سایت جوملایی دارم که ورژن 1.5 هست می خواستم بدونم امکان مهاجرت به ورژن جدید هست؟
اصلا این کار رو انجام بدم خوب هست![]()

سلام
من یک سایت جوملایی دارم که ورژن 1.5 هست می خواستم بدونم امکان مهاجرت به ورژن جدید هست؟
اصلا این کار رو انجام بدم خوب هست![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
پیشنهاد من به شما این هست که به سایت قبلی دست نزنید و سایت جدید ایجاد کنید و ادرس رو ریدایرکت کنید
شما باید با جوملا رو به 2.5 و سپس به 3 ارتقا بدید که من به شما این مار رو پیشنهاد نمیکنم
در پناه ایزد
حوب ایشون کلی لینک احتمالا دارن و مطالب ری دایرکت بشه که تو گوگل نابود میشهنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر
هیچ نابودی وجود نداره
چون سایت جایگزین نمیشه
به عنوان مثال
adress1.ir
ریدایرکت میشه به
adress1.ir/v2
در پناه ایزد
مگه آدرس سایت adress1.ir نیست ؟!نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا این آدرس شامل مثلا این لینک هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] درسته ؟
حالا وقتی بخوایم ری دایرکت کنیم به مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کسی که با صفحه matlab.html کار داره تکلیفش چی هست ؟!
چون وقتی آدرس سایت رو می نویسیم adress1.ir ری دایرکت میشه روی adress1.ir/v2
استاد برای من این سوال ایجاد شده خوشحال میشم راهنمایی کنید
با تشکر از شما
فقط ادرس اصلی انتقال پیدا میکنه نه زیر ادرس ها
فقظ adress1.ir به adress1.ir/v2 منتقل میشه
زیر ادرس ها میمونن ...
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)