-
مشکل در نمایش ماژول سمت چپ در صفحات دیگر
سلام دوستان
من یه مشکلی در قالب دارم این هستش که در داخل قالب ماژولی برای سمت چپ درست کردم و در داخل مدیریت هم ماژول رو اضافه میکنم به خوبی نمایش داده میشه ، اما میخواهم فقط در صفحه اصلی این ماژول نمایش داده بشه وقتی به ادامه مطلب میریم سمت چپ پاک بشه و به عرض وسط صفحه اضافه بشه.
الان من 2تا مشکل دارم ، یکی اینه که وقتی از داخل قسمت مدیریت ماژول میزنم که فقط بر روی صفحه اصلی نمایش داده بشه درست کار نمیکنه یعنی وقتی میرم به ادامه مطلب اون ماژول پاک نمیشه.
مشکل دوم اینکه وقتی کلاً ماژول سمت چپ رو پاک میکنم به عرض وسط صفحه به صورت اتوماتیک اضافه نمیشه باید چیکار کنم ؟ مانند تصویر زیر که سمت چپ جای خالی ماژول هستش که از داخل مدیریت کلاً غیر فعال کردمش :

ممنون میشم کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-04-2013 04:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
در صفحه مدیریت ماژول مورد نظر میتونید پایین صفحه نمایش ماژول رو به صفحه اصلی اختصاص بدید
در پناه ایزد
-
-
سلام ممنون از پاسخ شما ، همانطوری که گفتم بنده این کار رو انجام دادم ، و این عکس ادامه مطلب هستش ، که وقتی وارد ادامه مطلب شدم اون ماژول رفت ، اما عرض صفحه رو چه طوری باید تغییر بدم ؟
الان عرض صفحه رو میبینید ؟ با اینکه هیچ چیزی در سمت چپ نیست عرض کوچیک هستش و بزرگ نشده !
باید چیکار کنم هنگامی که ماژولی برای نمایش دیگه نیست عرض صفحه به صورت اتوماتیک افزایش پیدا بکنه.
-
-
مدیریت > منوها > منو اصلی > صفحه اصلی > پارامتر های سمت چپ صفحه رو تغییر بدید به 1 ستون
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)