دوستان هنگام نصب قالب یا افزونه این پیغام که در فایل پیوست کردمو میده. این رو هم بگم که من اکانت اف تی پی رو ساختم و تنظیماتش رو هم در جوملا انجام دادم اما نمیدونم مشکل کجاست اف تی پی رو هم چک کردم اما چیزی پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید
![]()

دوستان هنگام نصب قالب یا افزونه این پیغام که در فایل پیوست کردمو میده. این رو هم بگم که من اکانت اف تی پی رو ساختم و تنظیماتش رو هم در جوملا انجام دادم اما نمیدونم مشکل کجاست اف تی پی رو هم چک کردم اما چیزی پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
لایه ftp رو ست کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سپاس دوست گرامی اما گفتم که اف تی پی رو ست کردم و چند بار مو به مو از روی این آموزش و آموزشهای دیگه که مشابهن چک کردم و مشکلی در ساخت اکانت و ست کردن نبود اما همچنان این مشکل وجود داره.
اگر درمورد این خطاها شما و دوستان کمک دیگه ای میتونید بکنید ممنون میشم. ورژن جوملا 3.0.3 هست با اینکه قالبهای مخصوص ورژن 3 رو گرفتم اما کار نمیکنه دوستان اگر افزونه تست شده ای هم برای این ورژن دارن محبت کنن شاید مشکل از افزوه نصبی من باشه
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سطح دسترسی پوشه های tmp و log رو چک کنید.
در فایل config نیز چک کنید که مسیر این پوشه ها صحیح است یا نه؟
موفق باشید
سپاس حمید جان مشکلم از همون دو پوشه بود با تنظیم دسترسی حل شد مرسی از کمکت
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)