-
مشکل در نصب مامبو لطفا راهنمائیم کنید
با سلام خدمت تمامی دوستان سایت دوست داشتنی mambolearn 
من برای آشنایی بیشتر با نرم افزار مامبو و نحوه کار کردن با آن در سایت php0h.com عضو شدم و بعد از عضو شدن اطلاعات مورد نیاز از جمله Username (FTP/SQL) - MySQL Database و ... را سایت در اختیارم قرار داد . سپس وارد FTP Accounts شدم و در قسمت File Manager فایل زیپ شده مامبو را آپلود کردم و با استفاده از امکانات خود سایت فایل زیپ شده ذر فولدری به نام mambo باز کردم ولی مشکلی که وجود دارد مسیر آدرس دهی این فایل را که برای اولین مرحله نصب مامبو لازم می باشد را با توجه به آموزش هایی که دوستان در سایت mambolearn قرار داده اند پیدا نمی کنم .
[tt]آدرس فولدری که فایلهای مامبو را درون آن قرار داده اید در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید (به عنوان مثال ما آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را برای این آموزش انتخاب کرده ایم
[/tt]
آیا من فایل زیپ شده را در جای اشتباهی آپلود کرده ام ؟ زیرا هر فایلی که در قسمت File Manager آپلود می کنم در زیر شاخه cpanel هاست php0h.com قرار می گیرد و نمی توانم آدرسی به مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیدا کنم
ممنون می شوم اگر دوستان مرا راهنمایی کنند با تشکر
???
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2007 03:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)