سلام خسته نباشید..
در سایت جوملای من با اینکه تمامه پلاگین های ویرایشگر متن رو چک کردم و فعال هستن ولی در قسمت نوشتن مطلب جدید هیچ ویرایشگر متنی رو نشون نمیده مثه عکس زیر..
دوستان لطفاراهنماییم کنید ممنون میشم..
ارسال پاسخ سریع به این پیام

سلام خسته نباشید..
در سایت جوملای من با اینکه تمامه پلاگین های ویرایشگر متن رو چک کردم و فعال هستن ولی در قسمت نوشتن مطلب جدید هیچ ویرایشگر متنی رو نشون نمیده مثه عکس زیر..
دوستان لطفاراهنماییم کنید ممنون میشم..
ارسال پاسخ سریع به این پیام
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نوشته اصلی توسط razm12 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/QUOTE]
سلام
برو به => پیکربندی کلی => سایت => پیش فرض ویرایشگر WYSIWYG رو بر روی Tiny MCE قرار بده . ببینید درست شده یا نه ؟
اگر نه برو به => مدیریت پلاگین => Editor - TinyMCE رو باز کنید => در قسمت پارامترهای پیشرفته تمامی گزینه ها رو روشن یا بله قرار بده و ذخیره کن .
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داش اینکارو کردم ولی الان اون کادره توشتن مطلب هم رفتش نیست چیزی
سلام
چک کنید ببینید در پوشه media\editors در روت جوملا پوشه tinymce وجود دارد ؟
موفق باشید
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آره هستش..
با یه مرورگر و سیستم دیگه چک کنید .
در ضمن توجه کن که جاوا اسکریپت مرورگرت فعال باشه .
اساتید راه حل دیگه به ذهنتون نرسید ؟ واسه منم از دیروز اینجوری شده .
ویرایشگر گزینه defult بود . من عوضش کردم ببینم چی میشه . دوباره رفتم تغییرش بدم defult توی منو نداره . روی tinymce میذارم بازم نمیاد . موارد بالا هم کنترل شده .
ممنون میشم همفکری کنید
با عرض سلام .
به مدیریت کاربران بروید و کاربر خودتان را ویرایش کنید .
در سمت چپ در آیتم تنظیمات مقدماتی در مقابل گزینه ویرایشگر می توانید ویرایشگر خود را تغییر دهید . ویرایشگر TinyMCE را انتخاب و ذخیره کنید سپس به مدیریت مطالب مراجعه و ببنید مشکل حل شده است یا خیر .
اگر مشکل همچنان باقی بود ادیتور CKEditor را دانلود و نصب کنید سپس مراحل بالا را طی و ویرایشگر Editor را انتخاب کنید .
موفق باشید .
عجب سوتی دادم :|
فکر کردم ویرایشگرو از داخل تنظیمات کلی عوض کردم , فکرم به اون نبود , ممنون کیان عزیز , حل شد :-d
علاقه مندی ها (Bookmarks)