-
مشکل در نصب قالب
با سلام
من تازه دارم از جوملا استفاده می کنم
از یک قالب خوشم اومد نصبش کردم اما تنظیمات رو نمی تونم اعمال کنم یعتی تو دمو این قالب اسلایدر داره اما تو سایت من نشون نمیده منو داره اما تو سایت من نشون نمیده خلاصه فکر کنم خیلی کار داره
یه نگاه بندازین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
demo
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط shahab kh : 07-12-2013 در ساعت 05:58 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-12-2013 05:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما باید پوشه تصاویر را به ماژول اسلاید بشناسانید
به تنظیمات ماژول برید
همچنین ماژولی از نوع منوی اصلی در موقعیت menu ست کنید
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
من به گفته شما ماژولی دانلود کردم برای منوی اصلی و ست کردم اما نمایش تمی ده ماژول رو چی کار کنم؟
-
-
سلام

نوشته اصلی توسط
shahab kh
من تازه دارم از جوملا استفاده می کنم
از یک قالب خوشم اومد نصبش کردم اما تنظیمات رو نمی تونم اعمال کنم یعتی تو دمو این قالب اسلایدر داره اما تو سایت من نشون نمیده منو داره اما تو سایت من نشون نمیده خلاصه فکر کنم خیلی کار داره
یه نگاه بندازین
demo
در صورتیکه مایل دارید دقیقا مشابه نسخه دمو باشه باید از کل پکیج آماده نصب این قالب استفاده کنید که شامل افزونه های مورد نیاز هست.

نوشته اصلی توسط
shahab kh
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
من به گفته شما ماژولی دانلود کردم برای منوی اصلی و ست کردم اما نمایش تمی ده ماژول رو چی کار کنم؟
چه ماژولی رو دانلود کردید برای منوی اصلی ؟
چه ماژول رو نمایش نمی ده ؟
لطفا سوالتون رو دقیقتر مطرح کنید.
موفق باشید
-
-
با سلام
اسم ماِول منو
joominamarket_com_menu_j25
و همین ماژول رو نمایش نمیده
-
-
با سلام .
با تشکر از دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همان طور که دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فرمودند اگر می خواهید دقیقا مثل دمو شود باید بسته نصبی آن را نصب کنید .
در غیر اینصورت باید دنبال افزونه های دمو یا مشابه آن باشد .
ماژول را نیز باید در موقعیت مناسب قرار دهید .
آموزش زیر را نیز مشاهده کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)