-
پیوست نشدن فونت های فارسی به قالب RT_Hexeris
سلام
من فالب Hexeris راکت تم رو نصب کردم
فونت های فارسی بهش پیوست نمیشه!! با چندتا فونت انگلیسی امتحان کردم کار میکنه!! یعنی براحتی میشه بهش پیوست کزد از روش :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا فونت bloody بخوبی روش کار میکنه ولی هیچ فونت فارسی ای کار نمیده، ایده ای ندارم واقعا!
در ضمن توی ماژول fp utility فارسی رو ؟ نشون میده
ممنون از کمکتون! واقعا متشکر میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-12-2013 10:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل پوشه lessرو بررسی کنید.
موفق باشید
-
-
ببینید
موضوع عوض کردن فقط فونت نیست!
موضوع گانتری هستش، اصلا template.css وجود نداره توی گانتری، باید [template]-custom.css تعریف بشه و...
اون جدا
گفتم که من فونت های انگلیسی رو براحتی پیوست میکنم!
موضوع فارسیه
الان هیچ فونت فارسی ای پیوست نمیشه!
فقط عدداش رو درست نشون میده
بازم بگم که راکت تم هستش...
-
-
با عرض سلام .
برای اضافه کردن فونت به فریم ورک گانتری از آموزش زیر استفاده کنید .
بعد از این آموزش فونت شما در مدیریت قالب قابل تنظیم است.
اینکار دو مرحله دارد:
1.افزودن فونت به فایل template-options.xml
2.افزودن کد های css
برای مرحله اول این فایل را باز کنید (این فایل در قالب شماست. برای مثال در آدرس: templates/gantry/ می باشد.) و دنبال کد زیر بگردید:
کد:
<option value="geneva">Geneva</option>
سپس پس از این کد، کد زیرا بنویسید:
کد:
<option value="mywebfont">MyWebFont</option>
MyWebFont نام فونت شماست که با توجه به نام فونت شما نوشته می شود. این فایل را ذخیره کنید و فایل template-rtl.css و یا template.css را واقع در پوشه css در نسخه های قدیمی و در نسخه های جدید (4.0 و 4.1) فایل template-rtl.less و یا template.less را که در پوشه less واقع است باز کنید. برای مثال آدرس templates/gantry/less.
توجه داشته باشید در صورتی که می خواهید فونت شما در همه ی زبان ها لود شود، وارد فایل template و در صورتی که می خواهید فقط برای زبان های راست چین مثل فارسی و عربی لود شود وارد فایل template-rtl شوید.
برای لود شدن فونت در قالب کد زیرا به این فایل اضافه کنید:
کد:
@font-face {
font-family: 'MyWebFont';
src: url('../fonts/webfont.eot'); /* IE9 Compat Modes */
src: url('../fonts/webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6-IE8 */
url('../fonts/webfont.woff') format('woff'), /* Modern Browsers */
url('../fonts/webfont.ttf') format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */
url('../fonts/webfont.svg#svgFontName') format('svg'); /* Legacy iOS */
}
توجه داشته باشید که باید فونت خود را ابتدا با فرمت ttf در اینترنت پیدا کرده و سپس با استفاده از ابزار زیر به فرمت های eot و woff و Svg نیز تبدیل کنید:
فقط یک نکته ای را هم اشاره کنم اینکه این سایت خودش یک نسخه ttf دیگر از فونت نیز به شما می دهد. در صورتی که فونت شما کارنکرد، از فونت اصلی که قبلا در اینترنت با فرمت ttf پیدا کردید استفاده کنید.
همچنین اشاره کنم که فونت شما باید در مسیر templates/gantry/fonts آپلود شود که gantry نام قالب شماست. همچنین به جای MyWebFont باید نام فونت خود را بنویسید.
سپس برای افزوده شدن فونت به پارامتر اعمال شده در گنتری، کد زیرا به همین فایل اضافه کنید:
کد:
.font-family-mywebfont {font-family: 'MyWebFont', Tahoma, sans-serif;}
باید در این کد هم به جای MyWebFont و هم mywebfont که در کلاس font-family-mywebfont آماده است، نام فونت خودتان را بنویسید. به این صورت:
کد:
.font-family-koodak {font-family: 'Koodak', Tahoma, sans-serif;}
امیدوارم آموزش مورد استفاده واقع شده باشد. ببخشید اگر کد ها نامرتب هست چون ادیتور مناسبی برای بنده وجود نداشت که امکان قرار دادن کد درش وجود داشته باشد .
موفق باشید .
-
-
ممنون از راهنمایی
عرض کردم
این مراحل رو طی کردم با فونت های انگلیسی و جواب میده!، با فونت های فارسی مشکل داره...
-
-
با سلام .
دوست عزیز برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید .
خیر مشکلی ندارد. این روش تست شده است و بنده خودم از همین روش استفاده میکنم .
مراحل را با دقت و کامل پیش بگیرید .
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)