-
با درود
من جوملا 2.5 را تو سایتم نصب کرده بودم و سرور سایتم المان بودش ولی با مدیر سرور صحبت کردم و اونا هم سرور ما را به ایران منتقل کردن و ماشالله خوب مارا چاپیدن
ولی پس از انتقال سایت به سرور ایران مدیریت جوملای من (بخش مدیر کل سایت) مسدود شده و هرکاری می کنم نمیتونم درستش کنم
حتی مدیر سرور گفته به ما ربطی نداره جوملا و باید به انجمن های جوملا مراجعه کنن و گفتم ما مدیر کلی شما را تو لیست سیاه نگذاشتیم
اگه میشه کمک کنید
خواهشا چون واقعا بهش نیاز دارم خیلی از گزینه هام وجود نداره
اینم عکسشه
منتظرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-15-2013 03:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام

نوشته اصلی توسط
fanni
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اساتید لطفا راهنمایی کنید
حتی بک آپ روزانه رو مدیریت هاستم برام بازیابی کرد ولی درست نشد
اگر بکاپ کاملی دارید از اونها استفاده کنید شامل فایل های کامل جوملا و دیتابیس.
باید نمایش خطاها رو روشن کنید . سپس خطا رو قرار بدید تا دوستان راهنمایی کنند.

نوشته اصلی توسط
ebijon2009
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با درود
من جوملا 2.5 را تو سایتم نصب کرده بودم و سرور سایتم المان بودش ولی با مدیر سرور صحبت کردم و اونا هم سرور ما را به ایران منتقل کردن و ماشالله خوب مارا چاپیدن
ولی پس از انتقال سایت به سرور ایران مدیریت جوملای من (بخش مدیر کل سایت) مسدود شده و هرکاری می کنم نمیتونم درستش کنم
حتی مدیر سرور گفته به ما ربطی نداره جوملا و باید به انجمن های جوملا مراجعه کنن و گفتم ما مدیر کلی شما را تو لیست سیاه نگذاشتیم
اگه میشه کمک کنید
خواهشا چون واقعا بهش نیاز دارم خیلی از گزینه هام وجود نداره
اینم عکسشه
منتظرم

لطفا در تاپیک جدید مشکلتون رو بیان کنید تا با موضوع این تاپیک تداخل نداشته باشه.
مطابق تصویر شما می تونید وارد مدیریت جوملا بشید ؟
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)