-
عدم تغییر منوها بعد از تغییر زبان
وقت بخیر دوستان من دوزبان فارسی و انگلیسی برای سایتم تعریف کردم البته جوملایی که نصب کردم P30Template.com_theme1037 هستش که خودش انگلیسی بوده و بعد یه افزونه فارسی نصب کردم واسه فارسی شدنش ، حالا منوها در حالت فارسی ltr هستن و هرکاری میکنم rtl نمیشن البته قالبهای جوملام این امکان رو دارن ولی بی اثره و زمانی که روی انگلیسی میذارم اسم منوها و مطالب داخل اون هنوز فارسی هستن لطفا راهنمایی بفرمایید پیشاپیش ممنون از کمک و راهنمایی اساتید و دوستان محترم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2013 02:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق این اموزش مراحل رو طی کنید
در پناه ایزد
-
-
با سلام چندز بانه شدنش مشکلی نداره فقط اسم منوها و محتویات اون در حالت انگلیسی همون فارسی باقی می مونه و در حالت فارسی هم منوهام ltr هستش و هرکاری میکنم rtl نمیشه !!!!!!!!
-
-
سلام
مطابق آموزش اگر دقت کنید برای هر زبان شما باید منو، مطالب، مجموعه و ... تک تک تعریف کنید. منوهای فارسی و انگلیسی هر کدام باید پیش فرض باشند.
اگر مشکل در راست به چپ بودن منوها رو دارید باید قالبتون این امکان رو داشته باشه و در صورتیکه منوها راست به چپ نمی شن می تونید در فایل های قالب با استفاده از کدهای css این مشکل رو حل کنید.
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)