سلام دوستان،
من جوملا 1.5 نصب دارم یه مشکل دارم اینه که وقتی عنوان یه مطلب فارسی است و انتشار میکنم توی سایت، لینک به این شکلی میشه:1392-01-20-06-37-18 ؟ این مشکل رو چطوری حل کنم ؟ لطفا رهنمایی کنید.

سلام دوستان،
من جوملا 1.5 نصب دارم یه مشکل دارم اینه که وقتی عنوان یه مطلب فارسی است و انتشار میکنم توی سایت، لینک به این شکلی میشه:1392-01-20-06-37-18 ؟ این مشکل رو چطوری حل کنم ؟ لطفا رهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
نام مستعار مطلب رو به انگلیسی درست وارد
در پناه ایزد
من میخوام لینک ها فارسی باشه!نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از پلاگین زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Unicode slugs SEF
What about getting in Joomla!™ accented urls (for those using a latin alphabet) or with your own language glyphs (in Greek, Chinese, Japanese, Arabic, Persian, etc.)?
Until now Joomla was only proposing ASCII urls when using its native SEF. Titles (articles, menu items, etc.) were replaced by a date in the alias when written in a non-latin alphabet.
Grace to this system plugin, we have no more transliteration, spaces as well as special forbidden characters are transformed to hyphens.
Wikipedia demonstrates this in Persian:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
is in fact:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Google has no problem searching or referencing such links.
The url to an article describing this plugin functionnalities is [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Caps as well as the accented letters are kept in the url.
Tip: Browsers behave differently when copying such urls. Firefox will copy the unicode format while Opera will get the original glyphs.
Caution:
1. This plugin loads a modified version of the class « Jfilteroutput » (libraries/joomla/filter/filteroutput.php). While this class has not been modified since 2007/03/15, it could be in the future and therefore necessitate an update of this plugin.
2.Some 3pd extensions may have modified this class for their own needs through JExtend. Therefore, there could be incompatibility as this plugin loads last.
ممنون از شما، کارم راه افتاد.نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)