-
درخواست مشورت
سلام مدت طولانیه که تو وادی طراحی وب برنامه نویسی وب و اینترنت سردرگمم. هر روز از صبح می شینم پای کامپیوتر تا شب وقتم رو صرف یه کاری تو این زمینه می کنم. هر روز یه کار جدید، یه زبان جدید و ...
می خوام یه کار رو شروع کنم ولی دنیای طراحی وب اینقدر بزرگه که آدم گم می شه توش من یه پروژه فروشگاه لوازم خانگی دارم ولی نمی دونم چیکارش کنم.فعلا براش یه قالب خریدم که کارش راه بیفته تا خودم درست و حسابی از صفر قالبشو درست کنم و کاملش کنم. اما... این دنیای وب خیلی گسترده است و من نمیدونم دقیقا چه کنم دیگه امروز گیج شدم و با خودم گفتم به جای این همه وقت تلف کردن و چیز جدید یاد گرفتن باید شروع کنم. علت گیج شدنم می دونم چیه همین که هر روز سراغ یه چیز جدید میرم. ذهن منسجم و برنامه درست ندارم و بلاتکلیفم. سعی کردم php یاد بگیرم اما کامل نشد. css و html هم یاد گرفتم (تا حد خوبی). جی کوئری و جاوا استکریپتم اومدم یاد بگیرم که دیگه اعصابم خورد شد. یک بار سایتمو با پرستاشاپ درست کردم و راضی نشدم چون کامل نبود برای همین سراغ جوملا اومدم. تصمیم گرفتم یه قالب طراحی کنم. شروع کردم به کشیدن طرح و موقعیت هام توی کاغذ. خوب هم در اومد. بعد شروع کردم به تبدیلش به کد با همین روش هایی که تو اینترنت هست. یکم گذشت اوضاع بد نبود ولی بعد فهمیدم یه قالب کامل و خوب اینقدرام ساده نیست فهمیدم یه قالب حرفه ای نیاز به یه فریم ورک داره وقتی وارد فریم ورک ها شدم دیدم اصلا یه دنیای دیگه است. من دوست داشتم به همون روش قبل کد نویسیو ادامه بدم فقط چند تا کد لابه لاش اضافه کنم اما دیدم یه محیط گرافیکی داره، آموزش های فارسی نداره و خوب اصلا اوضاع فرق می کنه. بعدشم قالبی که می خوام، باید با یه فروشگاه ساز مثل ویرچومارت سازگار و هماهنگ باشه که اونم آموزش خیلی کم داره حالا الان سر طراحی قالب نمیدونم باید چیکار کنم. حداقل اینو پذیرفتم که باید از جوملا استفاده کنم و باید برای اون قالب بسازم حالا شما به من بگید چیکار کنم که یه قالب کامل و حرفه ای یاد بگیرم چه زبانیو به جز css & html و تا چه حد باید یاد بگیرم؟ چه جوری فریم ورک یاد بگیرم و قالبم با ویرچومارت هماهنگ باشه؟ از دوستانی که تجربه دارن می خوام که کمکم کنن تا شروع کنم و از این بلاتکلیفی در بیام.
ببخشید که سرتونو درد آوردم
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-18-2013 10:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منبع بسیار خوبی است تا شما اطلاعاتتون رو در زمینه جوملا کاملتر کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم تکنیک جدیدی هست که الان در بیشتر قالب ها استفاده می شه.
موفق باشید
-
-
من مقاله های مرتبط با طراحی قالب رو تو این منابع خوندم ولی خیلی ساده و کلی اند. تا اون حد رو بلدم اما منابع حرفه ای تر می خوام می خوام ببینم حرفه ای ها چی کار می کنن. می خوام حرفه ای شم چی کار کنم آیا با همین یکی دوتا دستور و css و html میشه یه قالب حرفه ای درست کرد. من می خوام اون چیزیو یاد بگیرم که حرفه ای ها یاد می گیرن اون چیه؟ کتاب، فیلم، ... .
-
-
سلام
حرفه ای که با یک کتاب و فیلم و چند دستور حرفه ای نشدن.
کار و تلاش فراوان ف صبر و حوصله، دقت و شاید هزار و یک چیز دیگه باعث شده که پیشرفت کنند.
کار گروهی خیلی مهمه و البته پشتکار ، تحقیق و مطالعه فراوان.
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
حرفه ای که با یک کتاب و فیلم و چند دستور حرفه ای نشدن.
کار و تلاش فراوان ف صبر و حوصله، دقت و شاید هزار و یک چیز دیگه باعث شده که پیشرفت کنند.
کار گروهی خیلی مهمه و البته پشتکار ، تحقیق و مطالعه فراوان.
موفق باشید
سلام من برای این هایی که گفتین آمادم ولی منبعی تخصصی و کامل برای طراحی قالب پیدا نمی کنم توی دانشنامه و اسناد یک یا دو مقاله هست که برای کابران مبتدی جوملا است و برای رفع نیاز اون هاست اما من می خوام طراح بشم و اصلا این کاره بشم برای اون چیزی اگه سراغ دارید اعلام کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)