سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: کمـــــــــــــــــــــــ ـــک

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

کمـــــــــــــــــــــــ ـــک

سلام من تازه به سرزمین جوملاستان اومدم واسه نیازی که به راه اندازی سایت برای انتشاراتی که دارم.
    یکم سر در گم شدم مثل کد نویسی html نیست . امیدوارم با اساتیدی که حداقل چندتا کابل موس بیشتر از من پاره کردن بر مشکلات فائق آیم.
    کلا می خوام سایت واسه انتشارات راه بندازم مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    اول چه قالبی استفاده کنم که بکارم بیاد؟؟!!!!
    دوم مثل سایتی که لینک دادم چطور میتونم لیست کتاب مقاله رو بزارم البته بشکل طبقه بندی و کلیک روی یکی از کتاب ها توی کادری مشخصات رو نشون بدم.
    بدلیل فراوانی اظلاعات نمی توان برای هر کتابی یک محتوا ساخت یه جورایی می خوام یه نوع بانک اطلاعاتی باشه مثل فرم های اکسس
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. پیشاپیش نهایت سپاس رو دارم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سلام دوست عزیز من خیلی با تجربه نیستم ولی اگر اشتباه نکنم قالبی که بدرد کار شما بخوره بیشتر یه قالب فروشگاهیه که میتونید با پرداخت پول یا بعضا رایگان دانلود کنید نصب کنید و استفاده کنید اگر میخواین دقیقا اون چیزی باشه که شما میخواین و شما مثلا یک ناشرید که افتادین توی این کار بهتر اینه که سفارش بدی دقیقا چجور باشه که این خیلی با کلاس تر و کاملتره
    شما اگه سفارشی قالب رو بسشازی مشکل دومتم حله میتونی هر چی که توی سایت میخوای باشه هر نوع منویی رو بگی برات اضافه کنن :/ از دیگرانم کمک بگیرید این فقط نظر من بود ممکنه اشتباهم کنم

تشکر شده 845 بار در 686 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط greenboy64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام من تازه به سرزمین جوملاستان اومدم واسه نیازی که به راه اندازی سایت برای انتشاراتی که دارم.
    یکم سر در گم شدم مثل کد نویسی html نیست . امیدوارم با اساتیدی که حداقل چندتا کابل موس بیشتر از من پاره کردن بر مشکلات فائق آیم.
    کلا می خوام سایت واسه انتشارات راه بندازم مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    اول چه قالبی استفاده کنم که بکارم بیاد؟؟!!!!
    دوم مثل سایتی که لینک دادم چطور میتونم لیست کتاب مقاله رو بزارم البته بشکل طبقه بندی و کلیک روی یکی از کتاب ها توی کادری مشخصات رو نشون بدم.
    بدلیل فراوانی اظلاعات نمی توان برای هر کتابی یک محتوا ساخت یه جورایی می خوام یه نوع بانک اطلاعاتی باشه مثل فرم های اکسس
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. پیشاپیش نهایت سپاس رو دارم
    با عرض سلام .

ورود تان را به سرزمین جوملا تبریک عرض میکنم !

اصلا سخت نیست !

قالب های زیادی برای جوملا موجود است کافی هست فقط دید شما نسبت به قالب تغییر کند . کمی خلاقیت داشته باشید و بتوانید ماژول ها را در موقعیت مناسب بچینید اون وقت یک سایت بسیار زیبا خواهید داشت . به همین راحتی !

قالب سایت فوق بسیار ساده است و نمونه آن در نت بسیار زیاد است .

لینک های زیر در انتخاب به شما کمک می کند :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)