با سلام
داشتم تو قالب های پیش فرض جوملا 3 اطلاعات قرار می دادم که یه دفعه
با ارور 404 مواجه شدم این مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟

با سلام
داشتم تو قالب های پیش فرض جوملا 3 اطلاعات قرار می دادم که یه دفعه
با ارور 404 مواجه شدم این مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
یک دفعه که نمی شه! می شه؟؟
توضیح بیشتر بدید!
یا علی
ممنون که جوابمو دادین داشتم داخل قالب پیش فرض جوملا اطلاعات واردنوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می کردم بعد که view site در بالای صفحه سمت چپ رو زدم با ارور 404
مواجه شدم البته از یه بنده خدا پرسیدم گفت ممکنه cache قالب یا apache
کم باشه ممکنه از این باشه اگه مشکل از این هست که گفتم خواهشا راهنماییم
کنید که چه طور باید این کار رو باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنید.![]()
روی قالب های دیگر امتحان کنید اگر باز هم به همین مشکل خوردید این کار را انجام دهید :
اگه روی هاست کار میکنید ، وارد کنترل پنل خود شوید و در فایل منیجر قسمت public_html ببینید فایلی به نام index وجود دارد با نه؟!
سلام دوست عزیز امیدوارم که طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق باشهنوشته اصلی توسط * M.P * [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برا تمام قالب ها این مشکل رو دارم.
اگه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم یعنی چی؟؟
««اگه روی هاست کار میکنید ، وارد کنترل پنل خود شوید و در فایل منیجر قسمت public_html ببینید فایلی به نام index وجود دارد با نه؟!»»
چون من تازه کارم زیاد سر در نمیارم این فایل منیجر کجاست؟ آخه من رو دو سیستم متفاوت دو هاست متفاوت نصب کردم یکیشون easyphp
و یکی دیگشون wamp هستش آخه تو هر دو هاست به این مشکل برخوردم و الان تمام کارم متوقف شده ممنون میشم زودی جوابمو بدید.
ویرایش توسط دزفولی : 07-22-2013 در ساعت 05:27 PM
سلام
این جمله دقیقا یعنی چی؟نوشته اصلی توسط دزفولی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخواستم درون قالب هایی که از اول داخل پوشه جوملا هستش یه سایت بسازم(مطالب داخلش قرار بدم)نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مقداری مطالب داخل قالب قرار دادم بعد که view site از گوشه بالای صفحه admin سمت راست رو زدم دیدم
ارور 404 نمایش داده میشه و اصلا دیگه قالب نمایش داده نمیشه برا تمام قالب ها این مشکل رو دارم نمیدونم
چیکارش باید بکنم البته تو کامنت قبلی هم گفتم که روی دو سیستم دو هاست متفاوت نصب کردم یکی ومپ و
یکی دیگه همeasyphp هستش رو هر دو سیستم به این مشکل برخوردم.
ممنون میشم اگه یکی زودتر جوابمو بده
میخواستم درون قالب هایی که از اول داخل پوشه جوملا هستش یه سایت بسازم(مطالب داخلش قرار بدم)
مقداری مطالب داخل قالب قرار دادم بعد که view site از گوشه بالای صفحه admin سمت راست رو زدم دیدم
ارور 404 نمایش داده میشه و اصلا دیگه قالب نمایش داده نمیشه برا تمام قالب ها این مشکل رو دارم نمیدونم
چیکارش باید بکنم البته تو کامنت قبلی هم گفتم که روی دو سیستم دو هاست متفاوت نصب کردم یکی ومپ و
یکی دیگه همeasyphp هستش رو هر دو سیستم به این مشکل برخوردم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)