سلام اگه میشه به من یه قالب رایگان بازی موبایل( حالا بازی خالی هم بود عیب نداره) جوملا 3.0.3 معرفی کنین. در حد قالب oculus باشه لطفا. oculus رو دارم، پولی هم هست اما خرابه. لطفا یه قالب در همین حد با افزونه های زیاد معرفی کنین. حجمش مهم نیست

سلام اگه میشه به من یه قالب رایگان بازی موبایل( حالا بازی خالی هم بود عیب نداره) جوملا 3.0.3 معرفی کنین. در حد قالب oculus باشه لطفا. oculus رو دارم، پولی هم هست اما خرابه. لطفا یه قالب در همین حد با افزونه های زیاد معرفی کنین. حجمش مهم نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام .
قالب های زیر موجود است . می توانید خریداری کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
ویرایش توسط hamidy : 07-21-2013 در ساعت 01:32 PM دلیل: اصلاح جمله
میشه در مورد net که گفتین پیشنهاد نمیشه توضیح بدین؟ و سوال بعد اینه که اینا فارسی هم میشن؟؟؟؟
سلام
برخی از قالب ها قابلیت rtl رو سایزنده قالب آماده کرده ولی برخی خیر و باید خودتون اینکار رو انجام بدید.
موفق باشید
سلام
چه جوری باید قابلیت rtl رو اضافه کنم؟؟؟ لطفا یه جوری بگین که ما هم بفهمیم
دوست عزیز قالبی که قابلیت RTL را دارید در دمو مشخص است .
اما اگر این قابلیت را نداشته باشد اموزش زیر در این ضمینه به شما کمک خواهد کرد :
در ضمن برای به دست آوردن قالبی که RTL را پشتیبانی میکند در نت نیز جستجو کنید .
موفق باشید .
دروود
در پناه ایزد
درود من برای ایندکس اصلی سایتم موندم جوملا نصب کنم یا وردپرس با قالب های سایت های بازینما بازی سنتر و ... حال کردم چون یه چند تا بخش باحال داره
1 اینکه مثلا واسه هر گیم یه پیج و بک گراند جداگانه داره
مثلا شما وقتی به این صفحه بازی میری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میبینی بک گراند اختصاصی داره همچنین اطلاعاتش جدا هست و ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
واسه هر بازی همینجوری هست من مدیریت محتوا بازی سنتر رو که نفهمیدم چیه اما برخی از دوستام میگن که ماله بازینما جوملا هست خواستم بدونم که جوملا 3 همچین امکاناتی داره و همچین قالب هایی مثل بازینما برای جوملا 3 هستند ؟
شرمنده زیاد سوال کردم یکمی تازه واردم
درود ممنون میشم یکی جواب سوال بالا مو بدهنوشته اصلی توسط mood-sports [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین این قالب هایی که گفتین میتونین خریداری کنید از کجا باید بخرم و اینا روی ورژن 3 جوملا هم کار میکنند ؟
بعد اون امکانات قالب بازینما رو هم دارن ؟قالب های زیر موجود است . می توانید خریداری کنید :
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)