نقل قول نوشته اصلی توسط mood-sports [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود من برای ایندکس اصلی سایتم موندم جوملا نصب کنم یا وردپرس با قالب های سایت های بازینما بازی سنتر و ... حال کردم چون یه چند تا بخش باحال داره
1 اینکه مثلا واسه هر گیم یه پیج و بک گراند جداگانه داره
مثلا شما وقتی به این صفحه بازی میری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میبینی بک گراند اختصاصی داره همچنین اطلاعاتش جدا هست و ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
واسه هر بازی همینجوری هست من مدیریت محتوا بازی سنتر رو که نفهمیدم چیه اما برخی از دوستام میگن که ماله بازینما جوملا هست خواستم بدونم که جوملا 3 همچین امکاناتی داره و همچین قالب هایی مثل بازینما برای جوملا 3 هستند ؟
شرمنده زیاد سوال کردم یکمی تازه واردم
درود ممنون میشم یکی جواب سوال بالا مو بده

همچنین این قالب هایی که گفتین میتونین خریداری کنید از کجا باید بخرم و اینا روی ورژن 3 جوملا هم کار میکنند ؟

قالب های زیر موجود است . می توانید خریداری کنید :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشید .
بعد اون امکانات قالب بازینما رو هم دارن ؟