-

نوشته اصلی توسط
حسين69
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام داداش من يه هاست لينوكس دارم سي پنل هست
مشكلي نداره و براي نسخه 2.5 هم مشكلي نداشته
من وقتي جوملا 3 رو آپلود ميكنم روش ميرم آدرس سايت رو ميزنم كه سايتو نصب كنم گزينه گام بعدي رو ميزنم اما بجاي اينكه اين صفحه كه تو آموزش گفتيد بياد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بجاش اين صفحه مياد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و هيچ تنظيماتي واسه نصب نشون نميده
آدرس سايت اينه شما يه نگاه بنداز بهش mandegarsms.ir
با عرض سلام .
دوست عزیز در هاست شما Magic Quotes GPC غیر فعال و پشتیبانی از ZIP خاموش است .
با مدیر سرور خود در ارتباط باشید و از آنها بخواهید که Magic Quotes GPC را فعال و پشتیبانی از ZIP را فعال کنند تا بتوانید جوملا 3 را بر روی هاست نصب کنید .
موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
07-22-2013 05:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
سرور شما قدری با جوملا 3 عدم سازگاری دارد
همونطور که kianesfahan گفتن باید با مدیر سرور هماهنگ کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوستان
من خودم يه مستر ريسلر گرفتم و اين هاست رو تو پنل خودم ساختم اما بلد نيستم اين گزينه هارو فعال كنم
ميشه راهنمايي كنيد از كجا اينكارو انجام بدم؟
بعد اينكه من قبلا وردپرس نصب كردم و مشكلي نداشته و امروز هم جوملا 2.5 نصب كردم مشكلي نداشت اما اين ورژن 3 به اين مشكل خورد
ویرایش توسط حسين69 : 07-22-2013 در ساعت 05:16 AM
-
-
دوست عزیز مستر ريسلر سطح دسترسی لازم برای فعال کردن گزینه های فوق را ندارد و باید حتما مدیر سرور این کار را انجام دهد . مستر ريسلر مدیر سرور نیست !
در لینکی که قبلا درج کردم پیش نیاز های جوملا 2.5 و 3 را در ان درج کرده است و این دو با هم متفاوت است .
مواردی که عرض کردم را انجام دهید مشکل تان حل میشود .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)