-
قالب
سلام دوستان میخواستم ازتون بپرسم میتونید چند تا سایت خارجیفروش قالب با قالب های منحصر به فرد بهم معرفی کنید؟ سایت های معروف در رابطه با فروش قالب.قیمت برام زیاد مهم نیست فقط میخوام قالب واقعا حرفه ای باشه.در ضمن فرق قالب های لایه باز با بقیه قالب ها چیه؟ هزینه ی اضافی نداره؟ من اگر هر قالبی بخرم میتونم هر چی که بخوام بهش اضافه کنم؟ مثلا در اون بعضی از ایتم ها رو طراحی و راه اندازی کنم مثلا مثل سایت دیجی کالا که قسمت های کوچکی درست کرده و عکس محصولاتش رو میذاره و بعدش که با کلیک بر روی اون وارد میشین و بقیه اطلاعات رو در اختیار شما قرار میده..میشه یا نه؟تو رو خدا کامل همه رو جواب بدین. ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-22-2013 01:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض سلام .
در زیر لیستی از معروف ترین سایت های ارائه دهنده قالب جوملا را درج خواهم کرد .
قالب لایه باز یا لایه باز نداریم !!! این عبارت را برای فایل های Psd استفاده میکنند در نه در قالب . گاهی اوقات قسمت هائی از قالب را برای جلوگیری از سو استفاده کد میکنند مانند قسمت کپی رایت .
شما هر قالبی را می توانید به سلیقه خود تغییر دهید فقط کافی است از دانش آن برخوردار باشید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
salam mikhastam beporsam man agar mikhastam ghaleb ro khodam tarahi konam be sorate psd va ono tabdil konam be ghaleb joomlaee 500 hezar tooman baram dar miomad vali hala agar yek ghaleb amade bekharam baram 50 toman dar miad. fargheshoon chie?chera avali inghadr geroone?
-
-
سلام.
اميدوارم كه خوب باشيد.
دوست عزيز قالب هايي كه به صورت طرح ژي اس دي كد ميشن داراي انعطاف پذيري بالاتر جذاب تر و طبق سليقه شما ميباشد.واز همه مهم تر فقط اختصاصي خودتون هست و روي هيچ سايت ديگه اي اونو نميبينيد و سئو بهتري داره و ......
در ضمن تبديل طرح ژي اس دي به قالب 500تومان نيست
موفق باشيد.
-
-
میخواستم بپرسم من اگر یک قالب سایت بخرم از یک سایت خارجی چه قدر طول میکشه تا بتونم فارسی کنمش؟کار سختیه؟هزینش چه قدر؟
بعد میخواستم بدونم میتونم گزینه هایی مثل خانه درباره ما که در بالا سایت هست رو مثلا کمی به سمت چپ یا راست جابه جا کنم مشکلی وجود نداره؟
من میخوام سایتی بزنم که مثل دیجیکالا ایکون های مربع شکلی درست کنم که عکس موبایل یا دوربین ها رو بزارم که با کلیک بر روی اون وارد اون میشه و مشخصات کامل رو میشه دید.میشه درون قالب این ایکون ها رو بوجود اورد؟
و چه جوری میشع برای هر کدوم از اون ها تاریخی رو معین کرد بعد از سر رسیدن تاریخ اون ها به طور خودکار پاک شن؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)