-
خیلی ضروری . نشان دادن صفحه اول بعد از کلیک روی هر مطلبی
سلام به همه اساتید
مشکلی که من دارم اینه یه قالب رو ترجمه و فارسی سازی دارم میکنم و مطالبم رو دارم جایگزین مطالبش میکنم . اما الان متوجه شدم رو هر مطلبی که کلیک میکنم لینک مرورگر تغییر میکنه و صفحه ریفرش میشه ولی بازم صفحا اول رو نشون میده !
علت چی میتونه باشه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-22-2013 11:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
نشان دادن صفحه اول بعد از کلیک روی هر مطلبی
با سلام منم این مشکل برام پیش اومده ولی نه برای تمام قسمتهام بلکه برای یکی دوتا از منوهام هر کاری کردم نشد چون لینک ثابتی که می سازه نادرسته من که مجبور شدم منو را از دوباره ساختم مشکلم حل شد می دونم که این راه اصولی نیست ولی مشکل سایتم حل شد
-
-
دروود
سلام به همه اساتید
مشکلی که من دارم اینه یه قالب رو ترجمه و فارسی سازی دارم میکنم و مطالبم رو دارم جایگزین مطالبش میکنم . اما الان متوجه شدم رو هر مطلبی که کلیک میکنم لینک مرورگر تغییر میکنه و صفحه ریفرش میشه ولی بازم صفحا اول رو نشون میده !
علت چی میتونه باشه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینکهای مد نطر رو قرار بدید !
بررسی کنید ببینید نوع نمایش اون مطلب رو ببینید به چه صورت هست ؟!
با سلام منم این مشکل برام پیش اومده ولی نه برای تمام قسمتهام بلکه برای یکی دوتا از منوهام هر کاری کردم نشد چون لینک ثابتی که می سازه نادرسته من که مجبور شدم منو را از دوباره ساختم مشکلم حل شد می دونم که این راه اصولی نیست ولی مشکل سایتم حل شد
این مشکل از نوع ساخت منو یا مطلب هست که شما با حذف و ساخت جدید مشکل رو حل کردید البته میتونستید با تغییر نوع اون مشکل رو حل کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)