با سلام
من می خوام جوملا رو روی plex نصب کنم. database ساختم و جوملا رو extract کردم ولی وقتی در مرورگر نام سایتم رو وارد می کنم. error مده و نصب شروع نمی شه. حالا باید چکار کنم؟

با سلام
من می خوام جوملا رو روی plex نصب کنم. database ساختم و جوملا رو extract کردم ولی وقتی در مرورگر نام سایتم رو وارد می کنم. error مده و نصب شروع نمی شه. حالا باید چکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام .
دوست عزیز اروری که می دهد درج کنید .
آموزش زیر نیز در این زمینه به شما کمک میکند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
با سلام. من وقتی می خواهم جوملا را روی هاستم آپلود کنم و سایتم را راه اندازی کنم می نویسه این فایل خیلی حجمش زیاده. مشکل چیست ؟
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید.
لطفا از مشکل خود یک اسکرین شات ( عکس) قرار دهید.
موفق باشید
می تونی از نرم افزار file zila استفاده کنی با اون می تونی به هاست وصل شی و بعد هر فایلی با حجم بالا اپلود کنی
با سلام این هم عکس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط Alirs : 09-11-2013 در ساعت 08:19 AM
سلام
فایل رو در اندازه کوچکتر آپلود کنید.
موفق باشید
با سلام . فایل را آپلود و آن را اکسترکت کردم مانند این تصویر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی در مرحله ی نصب این مشکل ایجاد شد : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] -- لطفا هر چه زود تر به سوال پاسخ بدهید و راهنمایی ام کنید.
با تشکر.
علاقه مندی ها (Bookmarks)