سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مشکل تغییر ناگهانی رمز عبور و نام کاربری، تمام کاربران سایت جوملایی بنده

تشکر شده 11 بار در 7 ارسال

مشکل تغییر ناگهانی رمز عبور و نام کاربری، تمام کاربران سایت جوملایی بنده

با سلام به همه دوستان و دست اندر کاران جوملایی
    بنده یک وبسایت جوملایی دارم که تا الان که نزدیکه یک سال از برپاییش می گذرد دو بار به طور کاملا نا گهانی رمز عبور و پسورد تمام کاربران سایت تغییر کرده است
    نام کاربری ،کاربران به admin تبدیل شده
    و پس ورد کابران به این عدد هش تبدیل شده همه یک شکل و یکی
    کد:
    21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3
    نمی دونم این مشکل از کجا داره سر سایت میاد ؟نمی دونم دارم هک میشم و یکی داره با من شوخی میکنه ؟
    لطفا بفرمایید چه کار کنم برای جلوگیری از این اتفاق ؟
    قبلا از همه تشک میکنم این تغییر فقط برای رمز عبور و نام کاربری مدیریت جوملایی بوده که من با رفتن به پی اچ پی مای ادمین دوباره درست کردم سوالم اینه که چرا اینطوری میشه پسورد ها ؟لطفا اگر این مسئله برای شما هم پیش آمده بفرمایید که چه کرده اید ؟بنده سعی کرده ام تمام مسائل امنیتی که یاد داشتم از جوملا رو رو سایت پیاده کنم ولی نمی دونم چرا این مشکل پیش میاد با تشکر از شما ؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

با سلام تشکر میکنم از پاسخ شما
    بنده افزونه زیادی روی سایتم نصب ندارم
    و این که هاست بنده کنترل پنل آن Cpanel هست
    بازم ممکنه که اشکال از هاست باشه
    ؟
    لطفا بفرمایید که چه کارکنم تا این باگ امنیتی رو حل کنم .
    بنده سعی کردم که بروز نگه دارم جوملا !
    تشکر لطفا راهنمایی کنید؟

وقتی دارم جوملامو آپدیت میکنم از نسخه 2.10 به 2.11 ای ارور رو میده که بعدش رفتم دستی آپدیت کردم
    کد:

• JInstaller: :Install: Error SQL DB function failed with error number 1062 Duplicate entry '28' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `dz7r0_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES(28, 'com_joomlaupdate', 'component', 'com_joomlaupdate', '', 1, 1, 0, 1, '{"legacy":false,"name":"com_joomlaupdate","type":"component","creationDate":"February 2012","author":"Joomla! Project","copyright":"(C) 2005 - 2013 Open Source Matters. All rights reserved.","authorEmail":"admin@joomla.org","authorUrl":"www.joomla.org","version":"2.5.2","description":"COM_JOOMLAUPDATE_XML_DESCRIPTION","group":""}', '{}', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0); SQL = INSERT INTO `#__extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (28, 'com_joomlaupdate', 'component', 'com_joomlaupdate', '', 1, 1, 0, 1, '{"legacy":false,"name":"com_joomlaupdate","type":"component","creationDate":"February 2012","author":"Joomla! Project","copyright":"(C) 2005 - 2013 Open Source Matters. All rights reserved.","authorEmail":"admin@joomla.org","authorUrl":"www.joomla.org","version":"2.5.2","description":"COM_JOOMLAUPDATE_XML_DESCRIPTION","group":""}', '{}', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0);
    • Files Update: SQL error file DB function failed with error number 1062 Duplicate entry '28' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `dz7r0_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES(28, 'com_joomlaupdate', 'component', 'com_joomlaupdate', '', 1, 1, 0, 1, '{"legacy":false,"name":"com_joomlaupdate","type":"component","creationDate":"February 2012","author":"Joomla! Project","copyright":"(C) 2005 - 2013 Open Source Matters. All rights reserved.","authorEmail":"admin@joomla.org","authorUrl":"www.joomla.org","version":"2.5.2","description":"COM_JOOMLAUPDATE_XML_DESCRIPTION","group":""}', '{}', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0); SQL = INSERT INTO `#__extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (28, 'com_joomlaupdate', 'component', 'com_joomlaupdate', '', 1, 1, 0, 1, '{"legacy":false,"name":"com_joomlaupdate","type":"component","creationDate":"February 2012","author":"Joomla! Project","copyright":"(C) 2005 - 2013 Open Source Matters. All rights reserved.","authorEmail":"admin@joomla.org","authorUrl":"www.joomla.org","version":"2.5.2","description":"COM_JOOMLAUPDATE_XML_DESCRIPTION","group":""}', '{}', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0);
    تمام افزونه های بنده کامپوننت ها
    یکیadmin tools هست
    یکی JCE Editor
    یکی j Comments
    sh404sef هست
    یکی universal ajax live search
    widgetkit
    xsitemap
    هست این کامپوننت هایی که استفاده کرده ام
    چند ماژول هم دارم که نصب شده است مثل آیدا نیوز و ماژول های جوملارت خبری آن ها
    ولی غیر فعال هستند و استفاده نمیشوند.
    من کامپوننت های بالا رو خریداری نکرده ام
    لطفا بفرمایید چه کار کنم.کسی می تونه کمک کنه ؟
    ویرایش توسط javadsa : 07-26-2013 در ساعت 09:04 AM

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال
    سلام
    قطعا هک شدید

از بروز بودن جوملا و کامپوننت / ماژول / پلاگین ها اطمینان حاصل کنید
    از افزونه های نال استفاده نکنید
    از هاست امن استفاده کنید

کد md5 21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3 = admin

یوزرنیم و پسورد شما به admin تغییر داده شده است.

یا علی

6. کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: