-
نحوه معرفی نمایندگی با نقشه
سلام
من میخوام نقاط نقشه رو با img mapلینک کنم و هر قسمت رو لینک کنم به صفحه جداگانه یعنی نمیخواهم از فلش استفده کنم آیا کار خوبی است یا راه حل دیگه که نخواهم از فلش استفده کنم وجود دارد؟ ولی بااین کار تعداد صفحات ساخته شده در مدیریت مطالب زیاد میشود.چکار باید انجام دهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-31-2013 06:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگه میخواین از فلش استفاده نکنید می تونید براحتی آب خوردن از gif استفاده کنید و به نقاط مختلف موجود در نقشه لینک بدید
-
-
منظورتون عکس با پسوند gifهست و استفاده از imag map??????
-
-
از دریم ویور استفاده کنید . در آخر کدهای اچ تی ام ال رو کپی کنید در ماژول اچ تی ام ال دلخواه .
در دریم ویور قسمت های مورد نظر عکس رو انتخاب کنید و لینک کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از دریم ویور استفاده کنید . در آخر کدهای اچ تی ام ال رو کپی کنید در ماژول اچ تی ام ال دلخواه .
در دریم ویور قسمت های مورد نظر عکس رو انتخاب کنید و لینک کنید .
اینراه هم میشه
ممنون جناب مهدی نینجا
ولی اگه براتون سخته و یا کار با dreamwaver رو بلد نیستین، یک عکس از نقشه ایران دانلود کنید و سپس عکس رو ببرید رو فتوشاپ و شهر های مورد نظر رو با slice تولز ببرید و لینک مطلب اون شهر رو بزارید، در نهایت اونو با پسوند gif و سیو کنید، HTML and Images بعدش می تونید با یک fram بزارید تو صفحه مورد نظرتون
-
-
ممنون کار با دریم ویور رو بلدم فقط کار نکرد که بعد متوجه شدم باید ویرایشگر رو غیر فعال کنم .بازم ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)