-
درخواست نرم افزار ارسال ایمیل گروهی
با سلام خدمت دوستان
من مدت هاس دنبال یه سیستم یا نرم افزار ارسال ایمیل گروهی خوب می گردم
من یه تعداد کاربر و ایمیل دارم که باید مرتب (هفته ای چند مرتبه ) براشون یه سری ایمیل تبلیغاتی بفرستم که تعدادشونم چند هزار تایی هست که ممکنه بیشتر هم بشه
برام مهمه که ایمیل ها سریع و با کمترین اسپم ارسال بشه و این که انلاین می خواد بفرسته یا افلاین مهم نیست
با سرویس دهنده هایی مثل یاهو و جیمیل که محدودیت ارسال ایمیل روزانه دارم و نمیشه
با افزونه هایی مثل ac mailing جوملا یا افزونه های مشابه در سیستم های دیگر هم باز مشکل سرور هست و سرور اجازه نمیده از یه تعدادی بیشتر ایمیل در روز ارسال کنیم و اسپم میشه
سایت های ایمیل مارکتینگ هم سرویس هایش که به درد من بخوره هزینه اش بالا میشه و سرویس های رایگانش محدودیت داره
می مونه نرم افزار هایی که روی کامپیوتر نصب میشه و یه سری ایمیل توش وارد می کنی اون به صورت آنلاین ایمیل ها رو می فرسته برای اعضا
من با چند تا از این نرم افزار ها کار کردم مشکل داشت یا من نتونستم طریقه کارشو بفهمم ممنون میشم کسی از دوستان نرم افزار خوبی رو سراغ داره بهم معرفی کنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-27-2013 06:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگر هدف شما ارسال به اینباکس اشخاص است و تمایلی به اسپم شدن ایمیل ها ندارید روشی که به دنبال آن هستید صحیح نیست.
استفاده از این نرم افزارها بدون هیچ سرویس SMTP مجزا باعث ارسال ایمیل ها به صورت اسپم خواهد شد.
برای حل مشکل پیشنهاد می کنم از سرویس سایتهایی همچون mailchimp.com استفاده کنید
یا علی
-
-
یعنی نرم افزار خوبی وجود نداره که حالا بایه درصد کمتری اسپم ایمیل ارسال کنه
-
-
به نظر من یک گروه در یاهو ایجاد کنید . هر کس عضو بشه شما براش ایمیل بفرستید .بدون محدودیت
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)