سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مزایا و معایب طراحی وب سایت با جوملا

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مزایا و معایب طراحی وب سایت با جوملا

مزایا و معایب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با جوملا
    در این مقاله سعی دارم که شما را با مزایا و معایب طراحی سایت با جوملا و یا سایر سیستم های اوپن سورس آشنا کنم .
    اول سخن بایستی خدمت شما دوستان عرض کنم که ما برای داشتن یک وب سایت باید با حداقل یک زبان برنامه نویسی آشنا باشیم و سپس کار را شروع کنیم ، این زبان های برنامه نویسی که هم اکنون در ایران رایج است عموما زبانهایی هستند که امکانات جانبی زیادی دارند و کافی است که شما یک اشنایی اولیه با زبان و آشنایی با کل روند کار طراحی سایت داشته باشید .

در واقع شما می توانید با استفاده از کد های آماده و ماژول های آماده ای که وجود دارد خیلی سریع به نتیجه برسید .

اما در این میان گروه های مختلفی از برنامه نویسان در سراسر دنیا ، سیستم هایی را ایجاد نموده اند که به مرور و توسط افراد زیادی طراحی و ارتقا پیدا می کند که عموما این نرم افزار ها رایگان می باشد .به این نرم افزار ها اوپن سورس گفته می شود و شما به سورس کامل برنامه دسترسی دارید .

در واقع شما به یک سیستم سایت ساز حرفه ای دستیابی پیدا می کنید و فقط کار تنظیم را انجام دهید ، کار شما انجام شده است .

حال در بند زیر مزایا استفاده از این سیستم ها را برایتان می نویسم .

مزایا استفاده از سیستم های اوپن سورس :

1 - رایگان
    2 - سیستم های فوق العاده حرفه ای .
    3 - توسعه دهندگان بسیاری دارند .
    4 - انجمن ها پشتیبانی فراوان
    5 - ماژول های فراوان و بعضا رایگان
    6 - در دسترس .

معایب :

1 - در صورت وجود یک حفره امنیتی ممکن است افراد زیادی مطلع شوند و این موضوع باعث به خطر افتادن امنیت سایت می شود ( البته در صورت بروز رسانی سیستم این مشکل هم حل می شود ) .
    2 - تبلیغات منفی ! ( در بازار ایران متاسفانه برخی افراد و شرکت های طراحی سایت جهت بازاریابی خود اقدام به تبلیغات منفی و غیر واقعی علیه این سیستم ها نموده اند ) .

در مجموع نظر من این است که ما چرا باید دوباره چرخ را اختراع کنیم و بهتر است برای طراحی سایتهایی که حساسیت زیادی ندارند و بیشتر جنبه اطلاع رسانی دارند از این دسته محصولات آماده استفاده کنیم و این کار هم باعث پایین آمدن هزینه مشتری نیز می گردد .

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال
    سلام
    با تشکر از شما و تکمیل صحبت های شما یک سری موارد را ذکر کنم:
    1- وجود حفره های امنیتی جوملا نیاز به دانش بسیار زیادی جهت آسیب رساندن به آن است مثلا یک جوملا 1.5.14 را در اختیار از بسیاری از افراد هکر قرار دادیم ولی موفق به هک نشدند و بیشترین موارد هک از طریق افزونه ها است.
    2- همانطور که گفتیذ وقتی چرخ اختراع شده ، اختراع مجدد آن درست نیست باید بگم مثلا شما یک لاستیک میشلن را در نظر بگیرید که توسط شرکتی با ده ها سال سابقه و تجربه و فیدبد مشتریان بوجود آمده ، حالا قصد دارید مثل این لاستیک را خلق کنید ، جوابش مشخصه
    موفق و پیروز باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

4. کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)