با سلام میخوام واسه سایتم یه صفحه اینترو بذارم البته قبلش توی انجمن سرچ کردم اما حقیقیتش چیزی دستگیرم نشد البته میدونم باید یه فایل index.html درست کنم توی روت هاست اما زیاد به کدنویسی مسلط نیستم میشه یه آموزشی در این زمینه برام بذارین ممنون میشم![]()

با سلام میخوام واسه سایتم یه صفحه اینترو بذارم البته قبلش توی انجمن سرچ کردم اما حقیقیتش چیزی دستگیرم نشد البته میدونم باید یه فایل index.html درست کنم توی روت هاست اما زیاد به کدنویسی مسلط نیستم میشه یه آموزشی در این زمینه برام بذارین ممنون میشم![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
سرچ کنید در گوگل صفحات html رو بیابید میتونید با ویرایشگر های مثل notpad++ تغییرات دلخواه رو اعمال کنید و با نام index.html در پوشه اصلی یا همون روت قرار بدید
در پناه ایزد
سلام دوباره ، این کارو کردم اما یازم میره صفحه اصلی سایت و اینترو نشون نمیده اگه امکان داره بیشتر راهنمایی بفرمایید
سلامنوشته اصلی توسط mehrsoon [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با كسب اجازه از استاد عزيزم جناب mersad
دوست عزيز اگه مشكلتون فقط ايجاد كد است، كافيه محتوائي رو كه درست كرديد در يه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار داد و سورس (html) اونواستخراج نمائيد!
و بقه كار رو همنجوري كه جناب مرصاد فرمودنند پيش بريد.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)