-
حل نسبي مشكل

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خدا همه بیماران رو هم شفا بده انشاالله :دی
ممنون از دعایی که در حق من کردی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این گوگل !
اینم یکی از نتایجش :
گوگل باهات لج کرده :دی دوستت نداره رفیق :دی
اینم سخن تازه :دی
من الله توفیق
از اينكه وقت مي گذاريد و پاسخ مي دهيد ممنونم،
اما كومنتو فارسي را نتوانستم از سايت اصلي بردارم و از يك سايت ديگر برداشتم كه مشكلات و پيچيدگيهاي داشت كه نتوانستم از آن استفاده كنم. البته براي حل مشكلم يك ماژول پيدا كردم كه تا حدي كمكم مي كند و البته اين افزونه در واقع براي "تماس با ما" ساخته شده نه "يادداشت". ولي مي شود به آن اكتفا كرد. نشاني سايت منتشر كننده اين است:
لينك دانلود آن هم اين است:
با اينكه اين افزونه براي جوملا 2.5 ساخته شده ولي من بدون مشكل روي آخرين نسخه جوملا 3 نصب كردم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-08-2013 09:26 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بسیار عالی دست شما درد نکنه
-
-
دوست من اگر وبلاگ من رو دیده باشی که توی امضام هست سیستم نظرات داره و جوملا 3 هست ! این کارتو راه میندازه ؟ دیکساس خیلی بهتره برای سایت به نظر من ! بهت پیشنهاد میکنم روش تمرکز کنی !
اگر دیسکاس رو دوست داشتی بگو تا بهت بگم چیکار کنی !
من الله توفیق
-
-
مرسی فقط یه سوال فارسی شده است این کامپوننت؟
-
-

نوشته اصلی توسط
alisara22
مرسی فقط یه سوال فارسی شده است این کامپوننت؟
disqus.com
این یک سرویس هست بصورت آنلاین که ماژولها و پلاگینها و کامپوننتهای زیادی برای جوملا داره که میتونید استفاده کنید !
من الله توفیق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)