-
درخواست افزونه ای برای قابلیت pdf مطالب
با سلام .
من به دنبال افزونه ای هستم { ماژول یا پلاگین } که بتونم برای مطالب امکان خروجی PDF هم داشته باشم مثل پرینت و EMail ...
از پلاگین[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که رایگان هم هستش استفاده میکنم آیکن PDF برای هر مطلب هم نمایش میده اما وقتی ازش خروجی میگیرم فونت فارسی درست نمیتونه بخونه و بهم علامت سوال میده !!
همچنین یکی از بهم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] معرفی کرد ام تا مرحله ایجاد فایل pdf.php میرم اما بعد از اون نمی فهمم که چی رو کجا باید کپی کنم و به چه صورت ؟؟!!
ممنون میشم کمکم کنید ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-30-2013 11:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون بابت لینکی که گذاشتید اما من کامل این لینک رو چک کردم !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] : که زبان فارسی رو پشتیانی نمی کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] : که امکان نمایش آیکن پرینت میده همین .
مابقیش هم پولی هستش جز فوکا که اونم این امکان بهم نمیده ...
-
-
متاسفانه درسته
افزونه ها برای این کار پولی هستند
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)