-
چطور؟(لطفا جواب دهید)
من می خواهم که یک سیستم تبلیغات داسته باشم اما قالب های جوملا فارسی هیچ کدام تا آنجا که من دیدم محل تبلیغات ندارند.
من یک سیستم می خوام که کاربر وقتی روش کلیک می کنه به صورت خودکار از اون پرداخت آنلاین بخواد و بعد از پرداخت یک پیام واسه من بیاد که این فرد پولو داده آیا بنر را تایید می کنید منم تایید کنم
آیا راهی وجود داره
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-03-2013 07:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مهم قالب نیست
مهم کامپوننت مدیریت تبلیغات هست که چه امکاناتی داشته باشه و شما چه انتظارات و قابلیت هایی را بخواین
ابتدا به سامانه جوملا مسلط بشید
قبل از اون هر کاری را که می خواین شروع بکنید را براش بیزینس پلن آماده بکنید
تمامی مراحل و قابلیت های سایت و روندهای اجرا را از ابتدا تا انتها روی کاغذ بیارید، بعد تصمیم بگیرید که شدنی هست یا خیر، پولساز هست یا خیر
و بعد اگر بازدهی دهنده بود، برید سراغ نحوه اجرا و با هر سیستمی که م یخواین و میشناسید پیادش کنید.
وگرنه شروع می کنید به یک کار، هزینه و زمان میزارید اما بعد از مدتی رهاش می کنید.
از افرادی که این کارو کردن مشورت بگیرید
شاد باشید
-
-
سلام
ضمن تأیید صحبتهای دوستمون باید عرض کنم جهت اطلاعتون که:
سایت ijoomla اخیراً افزونه ای برای این منظور تهیه کرده که در حال ترجمه اون هستیم.
ad agency سیستمی هست که شاید به کار شما بیاد و قیمت زیادی ندارد 
من الله توفیق
-
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مهم قالب نیست
مهم کامپوننت مدیریت تبلیغات هست که چه امکاناتی داشته باشه و شما چه انتظارات و قابلیت هایی را بخواین
ابتدا به سامانه جوملا مسلط بشید
قبل از اون هر کاری را که می خواین شروع بکنید را براش بیزینس پلن آماده بکنید
تمامی مراحل و قابلیت های سایت و روندهای اجرا را از ابتدا تا انتها روی کاغذ بیارید، بعد تصمیم بگیرید که شدنی هست یا خیر، پولساز هست یا خیر
و بعد اگر بازدهی دهنده بود، برید سراغ نحوه اجرا و با هر سیستمی که م یخواین و میشناسید پیادش کنید.
وگرنه شروع می کنید به یک کار، هزینه و زمان میزارید اما بعد از مدتی رهاش می کنید.
از افرادی که این کارو کردن مشورت بگیرید
شاد باشید
میشه واضح بگید.
من هنوز آشنایی زیادی با جوملا ندارم در حال برنامه ریزی هستم هنوز شروع به کار نکردم
راستی شما از چه هاستی استفاده می کنید؟کدوم بهتره؟
-
-
از کجا هاست بخرم؟ کمک کنید شما هایی که خودتون سایت زدید من هنوز آشنایی زیادی ندارم
ببخشید میشه از یک هاست به منظور 2 چیز استفاده کرد یعنی (یک سری به سایت کلیپ دونی بزنید ) همونطور که دیدید علاوه بر سایت یک سیستم آواتار چت هم نصب کرد برای چت اعضای سایت.
می خوام بدونم این با یک هاست امکان پذیره. آواتار چت از دیتا بیس استفاده می کنه
اگر میشه توضیح بدید که دیتا بیس چیه؟
ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
mjvt79
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کجا هاست بخرم؟ کمک کنید شما هایی که خودتون سایت زدید من هنوز آشنایی زیادی ندارم
ببخشید میشه از یک هاست به منظور 2 چیز استفاده کرد یعنی (یک سری به سایت کلیپ دونی بزنید ) همونطور که دیدید علاوه بر سایت یک سیستم آواتار چت هم نصب کرد برای چت اعضای سایت.
می خوام بدونم این با یک هاست امکان پذیره. آواتار چت از دیتا بیس استفاده می کنه
اگر میشه توضیح بدید که دیتا بیس چیه؟
ممنون
سلام
بله میشه از یک هاست 1000 استفاده کرد ! فقط کافیه نیازها رو برطرف کنه و فاکنشنها و نرم افزارها رو داشته باشه و ... !
از هرجایی دوست داری میتونی هاست بخری ! ولی سعی کن هاستی بخری که پشتیبانی داشته باشه و امکاناتی که میخوایی رو داشته باشه.
اگر میخوایی جوملا استفاده کنی حتماً لینوکسی بگیر که مشکلات نداشته باشه !
من الله توفیق
-
-
سلام خسته نباشید میشه یکی بگه دیتا بیس چیه؟
-
-
سلام
پایگاه داده همون دیتابیس هستش !
توی ویکی پدیا جستجو کنی توضیح کاملش برات میادش
توی داکیومنت جوملا فارسی (ویکی) هم میتونی جستجو کنی و هستش
توی گوگل هم میتونی سرچ کنی ... .
کلیدواژه های انگلیسی هم mysql , database هستند!
من الله توفیق
-
-
تفاوت نصب جوملا در سی پنل با ویندوز 7 چیه مگه میشه جوملا رو هم از هاست و هم از کامپیوتر مدیریت کرد؟
-
-
سلام
کار که نشد نداره !
با وب متریکس میتونید سایت جوملایی خودتون رو از طریق سیستم عامل ویندوز مدیریت کنید بدن اینکه از طریق وب نیاز باشه لاگین کنید !
مطالعه کنید.
من الله توفیق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)