-
مشکل اجازه دسترسی و ویرایش از طریق acl manager به بعضی از کامپوننت ها
با سلام من کامپوننت acl manager را نصب نموده ام که برای راحتی اعطای دسترسی کاربران به قسمتهای مختلف سایت می باشد ، اما متاسفانه با اینکه کاربری تعریف نموده ام از نوع superuser
که مشخصا تمام دسترسی های ممکن در جوملا را دارا می باشد الان نمی توانم به بعضی از ماژولهای تجاری که قبل از نصب acl manager ایجاد کرده بودم دسترسی داشته باشم و انها را تغییر دهم و خطای عدم اجازه دسترسی می دهد به acl manager هم که می روم تا بلکه انجا بتوانم اجازه را اعطا کنم نشد و یا شاید هم من اطلاعات کافی ندارم دوستانی که در این زمینه آشنایی دارند لطفا راهنمایی نمایید پیشاپیش ممنون و متشکرم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-03-2013 07:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
باید اضافه کنم که به گمانم خطا از آنجا ناشی می شود که این ماژولها توسط کاربر دیگری ایجاد شده اند بنام admin از نوع super user که من بخاطر مسایل امنیتی این کاربر را حذف کردم و کاربر دیگری از نوع super user اضافه کردم حال نمی توانم به بعضی از ماژولهای تجاری ایجاد شده توسط کاربر admin حذف شده ایجاد شده اند دسترسی داشته باشم
خطایی که بعد از تلاش من برای ویرایش ماژولهای مذکور نمایش داده می شود بشرح زیر است :
- Check-out failed with the following error: The user checking out does not match the user who checked out the item.
- You are not permitted to use that link to directly access that page (#189).
لطفا راهنمایی نمایید که چگونه می توانم این مشکل را برطرف نمایم
-
-
سلام
از چک کلی یکبار سایت را برای شناسه های مختلف آزاد کنید. احتمالاً سشنها دچار اختلال هستند
مشکلتون احتمالاً برطرف میشود
اما جوملا 2.5 نیازی به این کامپوننت نداره و برای جوملا 3 اگر بخواهید ارتقا بدید بعداً دچار مشکل میشید ! یادتون باشه قبل از ارتقا به جوملا 3.5 حتماً این کامپوننت رو باید حذف کنید !!! 
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از راهنمایی شما درست شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)