-
راهنمایی جهت انتخاب نمایندگی لینوکس مناسب
با سلام
وقت بخیر
دوستان خسته نباشید - طاعات و عبادات قبول
ببخشید من دنبال یک شرکت خوب میگردم که ازشون یک نمایندگی هاست لینوکس بگیرم به همین دلیل از شما دوستان عزیز خواهش می کنم چنانچه تجربه کار با شرکت هاستینگی در مورد سرویس نمایندگی لینوکس را دارین لطف کنید تجربه کاری با اون شرکت را در اختیار من و سایر دوستان قرار دهید
دنبال یک شرکت خوب با قیمت مناسب میگردم - پشتیبانی ، حرفه ای بودن و علی الخصوص سازگاری سرور هاشون با سیستم های مدیریت محتوا برام خیلی مهمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-04-2013 08:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مسئولیتی گردن نمیگیرم ولی من 22 سایتم رو دبه میزبانی مارال هاست دارم و تا به حالا که مشکلی هم نداشتم، هاست امن و ارزونتر نسبت به جاهای دیگه است و کارمنداش جزو developer های جوملا هستند
-
-
سلام
اگر برات هزینه مهم نیست و اعتبار و قدرت و امکانات مهمه و ... .
پارس دیتا رو من پیشنهاد میکنم 
من الله توفیق
-
-
میهن وب هاست
سایت دانلودها از این هاست استفاده می کنه
-
-

نوشته اصلی توسط
mjvt79
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میهن وب هاست
سایت دانلودها از این هاست استفاده می کنه
البته سرویس کاربران و میزبانی دانلودها یکی نیست ! دو وی پی اس جدا هستند !
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته سرویس کاربران و میزبانی دانلودها یکی نیست ! دو وی پی اس جدا هستند !

منظورتون چیه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mjvt79
منظورتون چیه؟
یکبار جمله رو بخونی متوجه میشی ! دو وی پی اس جدا هستند ! اگر نمیدونی وی پی اس چی هست هم vps مخفف virtual private server هست که به معنای سرور اختصاصی مجازی هست ! سرچ کنی توضیحات بیشتری
خیلی گول نباید خورد که فلان سایت رو فلان جا میزبانی میکنه ! سرویسها متفاوت هستن. البته من نمیگم میهن هاست بد هست ! اما این نوع توضیح شما کمی غیر حرفه ای هست !
من الله توفیق
-
-
با این که من 3 سال هست که از میهن وب هاست استفاده میکنم
ولی پیشنهاد من استفاده از هاست -- طلا هاست -- هستش
چون با آمدن جوملا 3 php هاستشان را ارتقا دادن
ولی میهن وب هاست هنوز این کار را نکرده
و پیشنهادشان خریدن هاست ایرانی ازشون هست که اونم گرون از آب در میاد
-
-

نوشته اصلی توسط
zibatk
با این که من 3 سال هست که از میهن وب هاست استفاده میکنم
ولی پیشنهاد من استفاده از هاست -- طلا هاست -- هستش
چون با آمدن جوملا 3 php هاستشان را ارتقا دادن
ولی میهن وب هاست هنوز این کار را نکرده
و پیشنهادشان خریدن هاست ایرانی ازشون هست که اونم گرون از آب در میاد
دلیل پیشنهاد سرورهای ایران همیشه این هست که پینگ بهتری دارند و سرورهایی که با آیپیهای خارج از کشور هستند بنا به دلیل حمایت از سرورهای داخلی پینگشون خیلی داغن شده چند وقتیه ! برای همین منظور ... !
اما بروزرسانی نسخه php به 5.4 خیلی کار حرفه ای نمیتونه باشه ! دلیل بر حرفه ای بودن این چیزها نیست !
بروزرسانی کردن php و ارتقا به نسخه بالاتر برای برخی سرورها ممکن هست سخت باشه چون سایتهایی روشون هست که قدیمی هستن و سورس با php قدیمیتر نوشته شده و ممکن است سایت منفجر بشه !
انتشارهای php ارزش بالاتری داره ! در سایت php.net میتونید در اینباره بیشتر بخونید تا بیشتر بدونید !
من الله توفیق
-
-
سلام
به نظر من
ایران هاست
نت افزار
میهن وب هاست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)