-
مشکل در فرم ثبت نام rsform
سلام خدمت اساتید
من با فرم ساز rsform یک فرم ثبت نام ساختم در یک قالب سایت میشه اونو جایگزین فرم ثبت نام اصلی کرد ولی در قالب دوم هرکاری میکنم نمیشه ارور میزنه
یعنی فیلد های فرم که پر کردم پس از ارسال خالی میشه و فرم اصلی جوملا میاد
کسی راهی بلد هست که بشه فرم ثبت نام اصلی جوملا رو حذف کرد یا این مشکل را برطرف کرد
فرمم مربوط به k2 است ضاهرا
اینم آدرس سایتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-04-2013 10:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بهترین راه حل برای قدرتمند کردن فرم ثبت نام استفاده از cb هست ! استفاده از rsform و دیگر فرم سازها برای این منظور کمی اشتباه هست و ممکن است در آینده سایت دچار مشکل شوید !
فراموش نکنید بسیاری از سایتهایی که الان از جوملا 1.5 استفاده میکنند و نمیتونند ارتقا به جوملا 2.5 دهند اشتباهاتی همچون این کرده اند !
من الله توفیق
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
cb

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
بهترین راه حل برای قدرتمند کردن فرم ثبت نام استفاده از cb هست ! استفاده از rsform و دیگر فرم سازها برای این منظور کمی اشتباه هست و ممکن است در آینده سایت دچار مشکل شوید !
فراموش نکنید بسیاری از سایتهایی که الان از جوملا 1.5 استفاده میکنند و نمیتونند ارتقا به جوملا 2.5 دهند اشتباهاتی همچون این کرده اند !
من الله توفیق
ممنون من cb 1.8 دانلود کردم نصب کردم
از اینترنت جست وجو کردم پلاگین های مربوط به این کارم دانلود کردم
اما بلد نیستم باهاش کار کنم
یا اینکه کجاش و چطوری مشه باهاش فرم ثبت نام ساخت و جایگزین فرم ثبت نام اصلی سایت کرد
میشه بیشتر توضیح بدین داخل انجمن ها جست وجو کردم هیچ آموزشی نیست
-
-
سلام
متأسفانه آموزشی فارسی هنوز تهیه نشده !
کار با این کامپوننت سخت نیست.
من چند قسمت رو برات خلاصه مینویسم بقیش رو خودت برو با کامپوننت کار کن متوجه میشی. سر نخ میدم بهت !
این کامپوننت کلاً جایگزین سیستم ثبت نام جوملا میتونه بشه و باید فقط توی کانفیگ سیستم مدیریت کاربران جوملا ست کنی که سی بی باشه برای ثبت نام
ماژول فرم ورود به سایت رو هم از ماژول سی بی باید استفاده کنی.
خودش بطور خودکار یوزرها رو هم توی دیتابیس جوملا داره برات و هم توی سی بی پس یوزرهای قبلی رو هم به سی بی اضافه میکنه
توی تنظیمات و فیلدهای سیبی میتونی فیلدهای ثبت نام کاربران رو مدیریت کاملی بکنی که بری توش متوجه میشی
تنظیمات کامپوننت رو حتماً برو نگاه کن حساب خیلی چیزا میاد دستت
میتونی روی پیغامی که به کاربرانت ارسال میشه مدیریت کنی
یوزرها رو بهتر دسته بندی کنی
فقط ممکن هست توی راست به چپ به مشکل بخوری که اگر مشکلی داشتی برای بخش کاربریش همینجا مطرح کنی راه حل مشکل رو هم خواهیم داشت و نگران نباش 
در کل کامپوننت رو باید اول بشناسی بعد با ماژولهاش میتونی کار کنی و ... .
من الله توفیق
-
-
cb

نوشته اصلی توسط
مهدی.
سلام
متأسفانه آموزشی فارسی هنوز تهیه نشده !
کار با این کامپوننت سخت نیست.
من چند قسمت رو برات خلاصه مینویسم بقیش رو خودت برو با کامپوننت کار کن متوجه میشی. سر نخ میدم بهت !
این کامپوننت کلاً جایگزین سیستم ثبت نام جوملا میتونه بشه و باید فقط توی کانفیگ سیستم مدیریت کاربران جوملا ست کنی که سی بی باشه برای ثبت نام
ماژول فرم ورود به سایت رو هم از ماژول سی بی باید استفاده کنی.
خودش بطور خودکار یوزرها رو هم توی دیتابیس جوملا داره برات و هم توی سی بی پس یوزرهای قبلی رو هم به سی بی اضافه میکنه
توی تنظیمات و فیلدهای سیبی میتونی فیلدهای ثبت نام کاربران رو مدیریت کاملی بکنی که بری توش متوجه میشی
تنظیمات کامپوننت رو حتماً برو نگاه کن حساب خیلی چیزا میاد دستت
میتونی روی پیغامی که به کاربرانت ارسال میشه مدیریت کنی
یوزرها رو بهتر دسته بندی کنی
فقط ممکن هست توی راست به چپ به مشکل بخوری که اگر مشکلی داشتی برای بخش کاربریش همینجا مطرح کنی راه حل مشکل رو هم خواهیم داشت و نگران نباش
در کل کامپوننت رو باید اول بشناسی بعد با ماژولهاش میتونی کار کنی و ... .
من الله توفیق
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
من زیرو روش کردم تقریبا راه افتادم
اما همچنان نمی تونم فیلد جدید به فرم ثبت نام cb اضافه کنم
چطور فیلد جدید می تونم بسازم؟کانفیگش چی باشه؟
-
-
Field management
از اینجا فیلدهای مربوط به بخش کاربری رو میسازی ! بسته به نیازی که میبینی باید فیلد رو مدیریت کنی !
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)