-
سوال در باره قالب و ... جوملا
با سلام خدمت شما اساتید گرامی
راستش من از دیروز که جوملا رو نصب کردم تقریبا یه آشنایی مختصری پیدا کردم و کتاب جوملا رو هم که یکی از دوستان معرفی کردند تا صفحه 180 رو مطالعه کردم
ولی خب راستش از وردپرس که من کار میکنم پیچیده تر هست و من هم از همین پیچیدگی و پر امکانات بودنش و انعطاف پذیریش خوشم اومده و کم کم دارم به جوملا علاقه مند میشم
ولی حالا یک سوال داشتم که شما عزیزان قطعا میتونید کمکم کنید
من نمیخوام از جوملا برای یک سایت خبری با مطالب خیلی زیاد استفاده کنم چون این امکان با وردپرس هم بود و قبلا ایجاد کردم
من میخوام یک سایت ایجاد کنم تقریبا تو مایه های این سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته بگم قصد رقابت یا همچین چیزی رو ندارم فقط میخوام یک سایت برای گزاشتن مداحی از مداحان قرار ایجاد کنم
که این کار رو الان هم در سایتم انجام میدم
ولی هدف از روی آوردن به جوملا این بود که سایتی اختصاصی برای این کار ساخته بشه
میخواستم ببینم چطور میتونم قالبی شبیه به این سایت داشته باشم یعنی بلوک های زیادی در صفحه وجود داشته باشه موضوعات مختلفی رو نشون بدن مثل این سایت : atshan.ir/
هدف از مثال زدن این سایت ها این بود که شما عزیزان بدونید چه سبک قالبی مورد نظرم هست که البته شما اساتید عزیز با این هوش سرشار همون وقت گرفتید منظورم چیه
حالا خیلی ممنون میشم اگه در این هدفی که دارم قالب و افزونه های موردنیازم رو به من معرفی کنن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-04-2013 12:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
برای این کار باید چند مورد رو در نظر بگیرید
اول این که قالب خوب و مناسب انتخاب کنبد که این مورد با توجه به نیاز شما به صورت رایگان کم یاب هست و من پیشنهاد میکنم از قالب های جوملارت یا راکت تم استفاده کنید
برای دسته بندی مطالب هم میتونید از افزونه k2 استفاده کنید
برای قرار دادن دانلود موارد مداحی هم میتونید از افزونه jdownload استفاده کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
nafele
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت شما اساتید گرامی
راستش من از دیروز که جوملا رو نصب کردم تقریبا یه آشنایی مختصری پیدا کردم و کتاب جوملا رو هم که یکی از دوستان معرفی کردند تا صفحه 180 رو مطالعه کردم
ولی خب راستش از وردپرس که من کار میکنم پیچیده تر هست و من هم از همین پیچیدگی و پر امکانات بودنش و انعطاف پذیریش خوشم اومده و کم کم دارم به جوملا علاقه مند میشم
ولی حالا یک سوال داشتم که شما عزیزان قطعا میتونید کمکم کنید
من نمیخوام از جوملا برای یک سایت خبری با مطالب خیلی زیاد استفاده کنم چون این امکان با وردپرس هم بود و قبلا ایجاد کردم
من میخوام یک سایت ایجاد کنم تقریبا تو مایه های این سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته بگم قصد رقابت یا همچین چیزی رو ندارم فقط میخوام یک سایت برای گزاشتن مداحی از مداحان قرار ایجاد کنم
که این کار رو الان هم در سایتم انجام میدم
ولی هدف از روی آوردن به جوملا این بود که سایتی اختصاصی برای این کار ساخته بشه
میخواستم ببینم چطور میتونم قالبی شبیه به این سایت داشته باشم یعنی بلوک های زیادی در صفحه وجود داشته باشه موضوعات مختلفی رو نشون بدن مثل این سایت : atshan.ir/
هدف از مثال زدن این سایت ها این بود که شما عزیزان بدونید چه سبک قالبی مورد نظرم هست که البته شما اساتید عزیز با این هوش سرشار همون وقت گرفتید منظورم چیه
حالا خیلی ممنون میشم اگه در این هدفی که دارم قالب و افزونه های موردنیازم رو به من معرفی کنن
سلام
سایتهای خبری بسیاری از جوملا استفاده میکنند !
مانند پایگاه خبری آنا (دانشگاه آزاد اسلامی)
با جوملا میشه سایتی مانند ذاکرین ایجاد کرد! اما نیاز به آشنایی کامل به جوملا و اصول اون داره و باید بتونید افزونه های مختلفی رو با هم کانفیگ کنید.
سایت یاسین مدیا از جوملا استفاده میکرد قدیما ! الان نمیدونم و مدتهاست سر نزدم ! گفتی مداحی یاد یاسین مدیا افتادم !
جوملا با توجه به اینکه موقعیتهای قالبش رو شما هرجایی که بخوایید میتونید ایجاد کنید از نظر موقعیت و بلاک بندی مشکلی نخواهد بود! طراحی قالب هم چون html هست شما برای جوملا خیلی راحت میتونید قالب بزنید و فقط با راهنماهای موجود قالب رو تبدیل کنید !
قالب و افزونه های مورد نیاز رو معرفی کنیم !؟ خب باید شما ببینید اول میخوایید چیکار کنید بعد به شما کمک کنیم ! شما چندین مثال زدید که هرکدام با هم متفاوت هستند ! ضمن اینکه شما در متن به ظاهر میخواهید قالب اختصاصی داشته باشید !
قالبهای راکت تم و جوملارت رو بررسی کنید هرکدام را نیاز به خرید داشتید میتونم در خریدشون بهتون کمک کنم! اگر طراحی قالب هم لازم داشتید میتونید از سایتهای ایرانی همچون template4.ir استفاده کنید.
اگر خودتون میخواهید قالب طراحی کنید هم شروع کنید و راهنمایی میکنیم.
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)