-
لینک دونی
سلام خدمت دوستای گلم
میخوام روی sidebar یه قسمت بزارم که لینک های خارجی بدم بهش ، مثلا " سایت های مرتبط " ، از این رو لازمه قرار گرفتن توی اون قسمت اینه که ماژول باشه
لطفا راهنمایی کنید با ماژولای پیش فرض خود جوملا میشه یا اینکه یه ماژول معرفی کنید
در ضمن ممنون میشم یه text scroll یا news scroll هم معرفی کنید که افقی باشه {اگه اسماشون و اشتباه نوشتم درستشو بگید یاد بگیریم :دی } ، مثل سایت بانک ملی میخوام .... [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا 3 دارم کار می کنم {صرفا جهت اطلاع} ...
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-05-2013 08:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
sidebar در وردپرس هست و در جوملا خبری از این مورد نیست
در جوملا با موقعیت یا postion سر و کار داریم
پیشنهاد میکنم کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
تمامی جواب های خود را خواهید گرفت
در پناه ایزد
-
-
سلام
بله این امکان بصورت پیشفرض در جوملا هست و کامپوننت وب لینک نام داره ! با ایجاد یک ماژول جدید از این نوع میتونید دسته مشخصی رو نمایش بدید در یک موقعیت ماژول یا همان سایدباری که منظور هست.
من الله توفیق
-
-
mehrsad عزیز با تشکر .... من خودم وردپرس کار می کردم ، اما اومدم سمت جوملا .... اون کتابه رو هم کامل خوندم اما 300 صفحه بود یکم زیاد بود ، یادم میره ...

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
بله این امکان بصورت پیشفرض در جوملا هست و کامپوننت وب لینک نام داره ! با ایجاد یک ماژول جدید از این نوع میتونید دسته مشخصی رو نمایش بدید در یک موقعیت ماژول یا همان سایدباری که منظور هست.
من الله توفیق
مهدی جان ... خیلی خیلی ممنون واقعا کمک کردی .... یه سوال دیگه هم داشتم ، با k2 چجوری میشه وب لینک داد ... آخه بقیه sidebar ها روی تم K2 هست این یدونه نا فرم شده ... ممنون میشم کمک کنی
راستی ! راستی !!!! اون text scroll چی شد !!!! دوستان لنگماااااااااا
-
-

نوشته اصلی توسط
millenium
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مهدی جان ... خیلی خیلی ممنون واقعا کمک کردی .... یه سوال دیگه هم داشتم ، با k2 چجوری میشه وب لینک داد ... آخه بقیه sidebar ها روی تم K2 هست این یدونه نا فرم شده ... ممنون میشم کمک کنی
منظورت از وبلینک چیه ؟
منظورت از بقیه سایدبارها رو تم کا 2 هست چیه ؟
مشکل رو یا با عکس یا با آدرس سایت توضیح بده انشاالله برطرف میشه.
من الله توفیق
-
-
راستی ! راستی !!!! اون text scroll چی شد !!!! دوستان لنگماااااااااا
در پناه ایزد
-
-
mehrsad جان ممنون ....
sidebar سمت چب آخرین ماژول
-
-
منظورت شکل و قیافه ماژولت هست ؟
اینا از پسوند کلاس ماژول انجام میشه ! پسوند کلاس ماژول اون ماژولها رو ببین ! بعدش متوجه میشی باید اینم چی بنویسی تا مثل اونا بشه ! اگر نه باید CSs رو ادیت کنی ! حوصله ندارم بشینم سورس رو نگاه کنم دقیقتر بگم ! نتونستی بگو دوستان کمکت میکنن !
من الله توفیق
-
-
-
-
اول پیشنهاد میکنم شما جوملا خودتون رو به 2.5 ارتقا بدید ...
ضمن این که این بخش رو شما میتونید از بخش مدیریت منوها مدیریت کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)