سلام من یه ماژول میخوام که بتونم تو یه صفحه فرم درست کنم برای فرم همکاری کسی میتونه کمک کنه فقط ماژول میخوام یا کامپوننتم نیاز دارم اطلاعاتی که مردم پر میکنن کجایی سایت در اختیارم قرار میگره ممنون

سلام من یه ماژول میخوام که بتونم تو یه صفحه فرم درست کنم برای فرم همکاری کسی میتونه کمک کنه فقط ماژول میخوام یا کامپوننتم نیاز دارم اطلاعاتی که مردم پر میکنن کجایی سایت در اختیارم قرار میگره ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
می تونید از rsform و breezingform استفاد کنید.
نحوه کار راحته
اطلاعات هم در همون کامپوننت قابل دست یابیه
شاد باشید
ممنون لینک دانلود پک کامیل یکی از این ها رو دارید؟
سلام
این افزونه ها تجاری هستند.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا رو هم ببینید:
موفق باشید
دوست عزیز اگر کار خاصی نیاز نداری انجام بدی کامپوننت foxcontact هم چیز خوبیه راحت و ساده هست و اطلاعات رو میتونه برات ارسال کنه به ایمیلیت(ماژول بساز ازش و با moduleanywhere بزارش توی مطالبت)
سلام یک فرم عضویت روی سایتم هست که اپلود اواتار یکی از گزینه هاشه. میخواهم اون رو حذف کنم و اینکه کاربران آواتار نداشته باشند.
این فرم رو هیچ جای مطالب سایت پیدا نمیکنم که تغییرش بدم. نه ماژول ها نه مطالب و ....
زیر منوی عضویت که به این فرم اشاره میکنه، com_user و registration رو داره تو لینکش.
توی FTP سایت هم تو فولدر com_user رفتم در کد php فرم registeration این بخش اواتار رو پیدا نکردم که حذفش کنم. حتی بعضی کد های xml رو هم دیدم. ولی بازم پیدا نشد. خیلی تو php وارد نیستم ولی اصلا اپلود فایل نداشت.
برای حذف گزینه اپلود اواتار از سایت چیکار باید بکنم؟
سلامنوشته اصلی توسط chiti [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در تاپیک جدیدی مطرح کنید.
موفق باشید
از rs form استفاده کردم بنظر خیلی عالی میاد فقط یه راهنمای کامل براش سراغ دارید
ویرایش توسط venus.7jul : 09-15-2013 در ساعت 09:46 AM
سلام
موفق باشید
ممنون کاش فارسی بود
علاقه مندی ها (Bookmarks)