-
ارور در جملا 1.7
سلام.
من جوملا 1.7 نصب کردم.
تا دیروز مشکلی وجود نداشت اما امروز، تمامی صفحات سایتم، همراه با ارور باز می شن.
بعضی از قسمت های بخش مدیریت هم اصلا کار نمی کنند.
توی صفحه ی ایندکس، با این خطا ها رو به رو شدم:
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in /home2/bazihatk/public_html/libraries/joomla/cache/cache.php on line 394
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in /home2/bazihatk/public_html/libraries/joomla/cache/cache.php on line 396
Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in Unknown on line 0
همچنین بارگزاری صفحات سایتم، بسیار کند شده.
لطفا من را راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-09-2013 04:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
جوملا 1.7 مشکلات زیادی داره و یکی از اونها سیستم کش جوملا 1.7 هست که خیلی درگیر میکنه ! و ناقص هست ! بهتره که به جوملا 2.5 ارتقا بدید !
محتویات پوشه کش هم کلاً پاک کنید جز فایل index.html
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
محتویات پوشه کش رو حذف کنم؟ خیلی خوب، ممنون... همین کارو انجام می دم ببینم درست می شه یا نه.
ویرایش توسط hemmattby : 08-10-2013 در ساعت 08:44 AM
-
-
من طبق راهنمایی شما عمل کردم و تمامی فایل های پوشه ی کش رو حذف کردم به غیر از index.html
ولی حالا دیگه کلا سایتم بالا نمیاد و این پیام ها رو می ده
Warning: require_once(/home2/bazihatk/public_html/libraries/import.php): failed to open stream: No suchfile or directory in /home2/bazihatk/public_html/includes/framework.php on line 45
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home2/bazihatk/public_html/libraries/import.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/bazihatk/public_html/includes/framework.php on line 45
موقع نصب جوملا، یکسری خطا داد ولی من توجهی نکردم و مراحل نصب رو تموم کردم، حالا نمی دونم مال همونه یا نه.
به غیر از تعویض اسکریپت، هیچ راه دیگه ای وجود نداره؟
-
-
تعویض اسکریپت ؟!؟!؟!
عزیزم هاستت مشکل داره ! راه اصلی اینه که هاست معتبری تهیه کنی 
من الله توفیق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)