-
اجازه ایجاد فرم به کاربر
سلام
من میخوام کاربرم مثلا کسی که ناشر و نویسنده هست بتونه در همون منوی کاربری امکان ایجاد فرم داشته باشه یعنی برای ایجاد فرم لازم نباشه که به بخش مدیریت وارد بشه. دو سه تا فرم ساز حتی مثل RSform رو هم نصب کردم اما چنین امکانی رو نمیدن.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-08-2013 01:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
هیچکدوم از فرم سازها این امکان رو ندارن که بتونید فرم رو در بخش کاربری ایجاد کنید !
شما برای چی باید این سیستم رو راه بندازی ؟ بگو شاید راه بهتری بهت بتونم بگم !
من الله توفیق
-
-
خوب ببینید من چند تا کاربر دارم که این ها نویسنده و ناشر هستند. و برای بعضی کارهاشون و ارتباط با مخاطبین سایت باید فرم های مختلفی رو طراحی کنن. مثلا تصور کن کتاب هایی رو برای مخاطبین سایت ارسال می کنن و مخاطبین باید به سوالاتی که از اون کتاب طرح میشه جواب بدن. این کار ادامه دار و طولانی هست و نیاز به طراحی فرم به صورت متناوب و دائمی هست. از طرف دیگه من نمیخوام اینا بتونن وارد بخش مدیریت سایت بشن و به کارهای مدیریتی دسترسی داشته باشن.
خودم هم وقت ندارم که بخوام همه فرم ها رو خودم طراحی کنم.
برای همین گفتم اگه بشه که اونا بتونن خودشون فرم رو طراحی کنن خیلی خوب میشه
-
-
خب مشکلت اینه که نمیخایی دسترسیهاشون بالا باشه ؟ فقط میخوایی به کامپوننت فرم سازی که میخوایی دسترسی داشته باشن ؟
من الله توفیق
-
-
آره میخوام اگر هم قراره وارد بخش مدیریت بشن به چیزی غیر از این کامپوننت دسترسی نداشته باشن
-
-
Acl جوملا 2.5 به کارت میاد رفیق !
سطوح دسترسی رو برای کابرها میتونی تنظیم کنی. مطلبش رو بخونی میفهمی باید چیکار کنی !
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)