سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: حتما بخوانید: یک نکته بسیار مهم در رابطه با سئو سایت

تشکر شده 11 بار در 10 ارسال

حتما بخوانید: یک نکته بسیار مهم در رابطه با سئو سایت

بسیار مهم، اساتید بزرگوار لطفا کمک کنید
    سلام عیدتون مبارک
    همانطور که خودتون میدونید و بارها در این باره بحث شده، در حال حاضر گوگل هر کدام از صفحات سایت ما را به 4 آدرس بلکه بیشتر شناسایی می کند.
    مثلا:
    joomlafarsi.com
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    و هم چنین
    joomlafarsi.com/index.php
    و ....

بلاشک این موضوع بسیار برای سئو سایت مضر است.
    روش های متفاوتی برای بستن بقیه آدرس ها و ریدارکت کردن روی یک آدرس هست.
    ولی خواهشمندم شما با توجه به تجربتون بفرمایید چگونه بصورت اصولی در سی پنل و یا هر جایی که میشه، این کار را کنیم و اینکه آدرس اصلی کدوم یکی از این آدرس ها باشد بهتره؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. کاربر مقابل از morteza93 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

3. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

joomlafarsi.com/index.php که بخوایی نخواهی آش کشک خالته ! چون با توجه به ساختار جوملا نمیشه روی این ادرس چیزی رو قفل کرد !

joomlafarsi.com و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یکی هستن !!! بیخودی یدونه گزینه اضافه کردی !
    همچنین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم یکی هستن !!!

http یک پروتوکل هست ! به هر حال اول آدرس هست ! چه نمایش داده بشه توی آدرس مرورگر چه نشه ! جزئی از آدرس هست و نه میشه حذفش کرد و نه میشه بی دلیل اضافه کرد ! دیفالت هست !

پس میمونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که بهتره یکیش انتخاب بشه و با استفاده از htaccess یکی رو قفل کنید !

روشهای زیادی برای این منظور هست که یکیش کد دستی توی htaccess هست !

توی دانشنامه جوملا فارسی در اینرابطه قبلاً اموزشی تهیه شده که میتونی بری بخونی ! قفل کردن www سرچ کنی میادش !

پانوشت»:
    در مورد پیغام خصوصی هم به من مربوط نمیشه که بررسی کنم ! به یکی از مدیران انجمن ارسال کن و ازش بخواه برات رسیدگی کنه ! من یوزر و پسورد رو ندیده پاکش کردم رفت ! حوصله اتفاقای بعدش رو ندارم ! کم نبودن افرادی که براشون کمک کردم و بعدش یه اشکال دیگه توی سایت رو انداختن گردن ما و دردسر شدن ! من ترجیح میدم کمتر لطف کنم کمتر هم درگیر بشم ! مدتها هستش دستم رو داغ کردم ! شما میتونی اون فحشهایی که داری توی ذهنت به من میدی رو نثار اون دسته از افرادی کنی که این دید رو در من بوجود آووردن !

محدودیت ارسال پیغام خصوصی باعث شد اینجا جوابتو بدم ! برم بشینم پیغامها رو پاک کنم بلکه فضا باز بشه :دی

من الله توفیق

5. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 11 بار در 10 ارسال
    درود بر شما
    درست می فرمایید.

به نظرم اگر روی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یعنی به این شکل تنظیم کنیم بهتر باشه.

پس طبق فرموده شما کد مربوطه را به htaccess اضافه می کنیم.

بسیار از زحماتتان ممنونم

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    پانوشته پانوشت:
    همیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــشه ی تاریخ بودن عده کمی که باعث بشن عده زیـــــــادی رو به محدودیت بکشن.