-
باز نشدن سایت بخاطر جابجایی پوشه ها در فایل منیجر
سلام خسته نباشید
من فایل جوملا 2.5 را در فضای هاست ذخیره کردم اما سایت بالا نیامد بخاطر اینکه سایت را در پوشه جوملا ذخیره کرده بودم و برای درست کردن ان پوشه ها را جابجا کردم و حال نمیدانم سایت
از چه ادرسی باز میشود همینطور ادمینستریتور و فکر میکنم ترتیب پوشه ها بهم خورده باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-11-2013 07:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
میشه بهتر توضیح بدید !؟ متوجه نشدم من !
مشکلت رو بگو چیه ! قصه مال کتاباست رفیق 
من الله توفیق
-
-
جوملا 2.5 را در فضای هاست نصب کردم اما پس از پایان نصب سایت و مدیریت سایت بالا نیامد بعد متوجه شدم که فایلهای سایت را در پوشه جوملا ریختم و باید جلوی ادرس سایت جوملا را
وارد کنم تا سایت بالا بیاید بعد تصمیم گرفتم فایل ها را در سی پنل از داخل پوشه جوملا به بیرون move کنم اما فکر میکنم فایل ها را بیشتر بهم ریختم و حالا سایت و مدیریت سایت بالا نمیاد
نمیدونم باید restor کنم یا فایل ها رو مرتب کنم که نمیدونم چجوری میشه این کارو کرد اگه لازمه ادرس سی پنل رو بدم ببینید ممنون میشم کمکم کنید
-
-
جوملا 2.5 را در فضای هاست نصب کردم اما پس از پایان نصب سایت و مدیریت سایت بالا نیامد بعد متوجه شدم که فایلهای سایت را در پوشه جوملا ریختم و باید جلوی ادرس سایت جوملا را
وارد کنم تا سایت بالا بیاید بعد تصمیم گرفتم فایل ها را در سی پنل از داخل پوشه جوملا به بیرون move کنم اما فکر میکنم فایل ها را بیشتر بهم ریختم و حالا سایت و مدیریت سایت بالا نمیاد
نمیدونم باید restor کنم یا فایل ها رو مرتب کنم که نمیدونم چجوری میشه این کارو کرد اگه لازمه ادرس سی پنل رو بدم ببینید ممنون میشم کمکم کنید
-
-
سلام
دوست عزير، فقط كافي بود بسته جوملا رو تو شاخه روت اصلي آپلود كرده و سپس اونو اكستراكت بكنيد!همين!!
و نيازي به اين دردسرها و .. نبود.
اگه بازم با توضيحاتي كه در بالا عرض شد مشكلتون حل نشد، بيان كنيد تا راهنمائيتون كنم
موفق باشيد
-
-
صرفاً جهت ارائه یک راه دیگه و توضیحات بیشتر باید بگم که:
شما میتونی همه فایلها رو بجز configuration.php حذف کنی و بسته رو در روت بارگذاری کنی و اکسترکت کنی و بعد فایل کانفیگ رو بزاری توی روت هاستت و پوشه اینستال رو هم پاک کنی ! :دی
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)