سلام دوستان
برای اینکه بتونم یک فایل پشتیبان درست کنم نرم افزار phpmyadmin رو دانلود کردم اما نمیتونم نصبش کنم چون یه عالمه فایل با پسوند php داره ست آپ رو پیدا نمیکنم چطور میتونم این نرم افزار رو نصب کنم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم![]()

سلام دوستان
برای اینکه بتونم یک فایل پشتیبان درست کنم نرم افزار phpmyadmin رو دانلود کردم اما نمیتونم نصبش کنم چون یه عالمه فایل با پسوند php داره ست آپ رو پیدا نمیکنم چطور میتونم این نرم افزار رو نصب کنم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزيز
نرم افزار phpmyadmin رو دانلود كرديد!!!!
شما چه در لوكال(با ومپ و زمپ) و چه در هاست كه باشيد اين نرم افزار از قبل بايد وجود داشته باشه!!
ميشه بفرمائيد در هاست كار ميكنيد يا لوكال؟
و از چه نوع هاستي استفاده ميفرمائيد؟
موفق باشيد
روی هاست که مشخصه کجا هست
در لوکال هم به این آدرس برید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد باشید
اطلاعات زیادی در مورد لوکال و هاست ندارم
اما من از ومپ استفاده می کنم اما د رحین انجام مراحل از دانشنامه حوملا دچار مشکل هستم هرگاه روی ایکون سبز رنگ ومپ کلیک میکنم تا phpmyadmin باز بشه ارور میده دوستان شما یه لینکی رو دادن که فعلا مطابق اون کار میکنم و سوالی که پرسیدم تو این قسمت برام پیش اومد که نوشته باید این نرم افزار و دانلود کنم اما نمی تونم نصبش کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن خواهشا در مورد تفاوت لوکال و هاست هم برام توضیح بدین و اینکه از کجا باید بدونم در لو کال کار می کنم یا هاست
ممنون
سلامنوشته باید این نرم افزار و دانلود کنم اما نمی تونم نصبش کنم
دوست عزیز، در اون آموزشی که لینکشو در بالا قرار دادین،من عبارت" باید نرم افزار دانلود شه" رو ندیدم!! اصولا" بهمراه خود نرم افزار wamp ، قسمت phpmyadmin موجوده و نصب میشه!
در ادامه بفرمائید چه اروری میده؟
وقتی در لوکال کار میکنید، در تمام قسمتها عبارت localhost وجود داره(در حالیکه وقتی در محیط هاست هستید این عبارت بچشم نمیخورد) و در واقع wamp برای شما در کامپیوترتان یه سرور مجازی ایجاد میکند تا بتونید توش فعالیت کنید و نیازی به هاست بیرونی نداشته باشید!در ضمن خواهشا در مورد تفاوت لوکال و هاست هم برام توضیح بدین و اینکه از کجا باید بدونم در لو کال کار می کنم یا هاست
موفق باشید
وقتی روی ایکون ومپ کلیک می کنم و phpmyadmin رو می زنم یا یه صفحه سفید خالی نمایش میده یا می نویسه
Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at localhost.
در ضمن فایروال و انتی ویروسم غیر فعال کردم اسکایپ هم داشتم حذف کردم پ ر و ک س ی هم استفاده نمی کنم اما نتیجه نگرفتم
سلامنوشته اصلی توسط negin20 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیکن ومپ سبز شده !؟
ومپ کامل نصب شده !؟
من الله توفیق
سلام
ببخشید منم یه همچین مشکلی با ومپ سرور دارم با این تفاوت که موقعی که php my admin رو میزنم error میده که: HTTP 404 Not Found توی قسمت آدرس هم نوشته شده http/localhost/phpmyadmin از پ رو کسی هم استفاده میکنم آیکن ومپ هم سبز رنگه. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
ویرایش توسط m.jafari : 08-14-2013 در ساعت 08:56 AM
دوستان این مشکل شما ظاهراً یکی هست !
ببینید هر سه تایی چیکار کردین و مشترکاتتون چیه شاید راه حل رو پیدا کنید !
تاپیک دیگری که با این منظور هست و فرد دیگری هستش
هر سه تایی باید بررسی کنید تا به مشترکاتی برسید و بتونید مشکل رو رفع کنید !
من الله توفیق
علاقه مندی ها (Bookmarks)