-
مامبو آجاكس بر اي دانلود
سلام دوستان.
این مامبو رو من یه دو سه روزیه وقت گذاشتم تا یه حد کمی (فقط لینکا ، فرم هارو وقت نکردم) به صورت آجاکس در آوردم .
از اونجایی که من اصلا حرفه ای نیستم خیلی خوب نشده (به بزرگی خودتون ببخشید) و از دوستان تقاضا دارم تا کاملش کنن البته اگه جسارت نباشه(چون خیلیا مثل من دوست ندارن پروژه دیگران رو ادامه بدن) .
در ضمن باید توی تم ها دست ببرید تا با این مامبو آجاکس سازگار بشه برای این کار چند مرحله رو پشت سر بگذارید به ترتیب زیر:
در ضمن در بعضی(بسیاری) از تم ها باید تغییراتی بدید تا با موزیلا هم سازگار بشه (من بلد نیستم گفته باشم )
1. اینو به خط دوم اضافه کنید :
if ($_GET['ajax'] <> 1) {
2.این رشته :
<?php mosPathWay(); ?>
رو پیدا کنید و کل قسمتش که <tr> یا <td> داره رو حذف کنید .
3. به جای این رشته :
<?php mosMainBody(); ?>
این رشته رو قرار بدید ، در ضمن اون Amin-Mambo-AJAX و تغییر ندید چون بهم میخوره(باور نداری امتحان کن!)
<DIV id=ibody align="center" valign="top">
<DIV id=inner_body align="center" valign="top">
<DIV id=container align="center" valign="top"><!--Amin-Mambo-AJAX #title="MainPage"-->
<?php mosPathWay(); ?>
<br>
<br>
<?php mosMainBody(); ?>
</DIV></DIV></DIV>
4. در انتهای صفحه این رشته رو قرار بده :
<?php
}
else {
mosPathWay();
echo "<br><br>";
mosMainBody();
}
?>
تموم .
موفق باشید و ببخشید اگه ناقصه و فقط قسمت کاربر رو پشتیبانی می کنه .(یه جورایی الکیه ولی سرعت سایت رو بالا میبره)
در ضمن برای دوستانی هم که نمیدونن آجاکس چیه باید بگم :
آجاکس یه تکنولوژیه که سرعت جابه جایی در صفحات رو بالا می بره و دیگه این که باعث میشه یه ساعت صبر نکنید که سایت لود شه و ...(ولمون کنید بابا!)
در ضمن ايني كه من ساختمش اصلا شايد آجاكس نباشه (البته در نظر شما) ولي خوب تا كامل شدنش مي خو
ام نظرات شما رو هم بدونم(اصلا اميدي هست ؟) و خوب صد در صد خيلي مشكلات هست كه به كمك شما دوستان بايد رفع بشه . منم اصلا ادعايي در مورد آجاكس ماجاكس ندارم (مسخرم نكنيد) .
خوب خداحافظ .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-18-2007 07:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مامبو آجاكس بر اي دانلود
سلام
از فعاليتي كه انجام داديد متشكرم. اميدوارم هميشه كارهاي خودتون رو به اشتراك بگذاريد.
به زودي تست ميكنيم.
لطفا در صورت موافقت شما؛ آموزش كامل و تصويري هم براش تهيه كنيد تا كار با اون راحت تر بشه.
-
-
من خيلي خوشحال مي شم شما به من كمك كنيد .
راستش فكر نمي كنم كار سختي باشه (يه پكيج زيپه بازش كنيد رو سرور و فايلها دوباره ريزي يا Replace ميشه و همين )
اگه منظورتون تمه كه منم هنوز قلق تم درست كردن دستم نيومده (از تنم مسخره اي كه درست كردم مشخصه !)
ولي ممنون ميشم بگيد چرا همه ي تم ها به جز همين تم من با فاير فاكس در لود كردن نوشته ها مشكل دارن ؟
(مشكل توي تيبلها يا يه هم چين چيزهايي فكر ميكنم باشه )
خوب انشالله وقت كنم كاملش كنم و فرم ها و قسمت ادمين(اعصاب خورد كننده ترين قسمت مامبو كه خيلي اكسكوتش طول ميكشه ) رو هم حد اقل براي خودم با تكنولو»ي آجاكس راحت الودش كنم !
فعلا تا فردا .
-
-
تستیدم ! جالب بود .
البته اون کارایی که گفتین تو قالب انجام بدم رو نتونستم پیاده کنم ! قات زد .
ولی یه قالب تو این پچ بود اون رو نصب کردم، دیدم ، پسندیدم !
خوبه به کارتون ادامه بدین و کاملش کنین.
-
-
خوب بهتره از داكيومنت هاي فراواني كه در مورد مامبو موجود هست استفاده كنيد. اگر يك سرچ كنيد مقالات و مطالب زيادي در مورد مامبو پيدا ميكنيد كه خيلي به شما كمك ميكنه.
-
-
پچ جديد !
پچ جديد !
به اين زودي !
حالشو ببريد(در واقع نبريد!) :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دمو :
-
-
سلام
چند باگ :
- روی لینک عضویت کلیک کنید و سعی کنید کاربر جدیدی ایجاد کنید
- روی لینک مدیریت کلیک کنید و نتیجه رو ببینید
- این روش باعث میشه ایندکس شدن صفحات در موتورهای جستجو به شدت کاهش پیدا کنه ...

یا علی
-
-
پچ 2
سلام .
خیلی ممنون از پاسختون و ارائه ی باگها .
شرمنده من در سفر بودم و نتونستم باگ ها رو رفع کنم ولی حالا رفع کردم(یکیشون رو)
در مورد باگ اول که خوب درست شده . ولی بازم می گم من هنوز دارم روی آجاکس کردم فرم ها کار می کنم .
باگ دوم که لینک مدیریت بود . خوب شما می تونید این لینک رو در صفحه ی جدید (با دکمه ی وسط موس در موزیلا و با نگه داشتن شیفت در اینترنت اکسپلورر) باز کنید که مشکل خیلی حادی نیست ولی احتمالا بعدا رفع میشه .
در مورد ایندکس شدن هم این توضیح رو میدم که تمامی منو ها توسز بیننده در بار اول دریافت می شن و صفحات دیگه هم درخواست و دریافت می شن و فقط منوها و بالا و پایین صفحه (همون قلب ) دوباره دریافت نمیشن و درواقع تغییر زیادی در ارسال و دریافت و جابه جایی بین صفحات هم بوجود نمیاد و همه ی صفحاتی که دیده می شن توسط مرورگر دریافت می شن .
در ضمن من دو دکمه ی عقب و جلوبر در پچ آینده قرار می دم که دیکه مشکل جلو و عقب نرفتن در آجاکس هم رفع بشه .
تا بعد خدانگهدار . 8) 
***لینک اضافه شد.
-
-
با سلام وخسته نباشيد به شما دوست عزيز
ميخواستم از شما و مديران سايت بپرسم من اين آجاكس را نصب كردم جالب بود ، اما من از قالبش خوشم نيومد و دوست دارم از همون قالب خودم كه پيش فرض مامبو 4.6.1 است استفاده كنم براي برگردوندن سايت به حالت اول آيا بايد فايل هايي رو كه اوور رايت كردم را دوباره برگردونم يا با اين فايل ها مشكلي برام پيش نمي ايد ؟
-
-
فایلهای قبلی برگردونید سر جاش
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)