خوب مشخصات رو یادم رفت بگم :
1 . یه سیستم آجاکس کامل .
2. دارای حد اقل امکانات پیشرفته از جمله History Buttons (یعنی همون جابه جایی در صفخات) .
3. مهمترین تغییر این ورژن اینه که ...

چند وقت پیش توی همین مامبولرن خوندم که آجاکس از ایندکسینگ و این پیزا در گوگل کم میکنه . در پی همین مطلب یه کار اساسی که نمیدونم تا حالا شده یا نه رو انجام دادم .
در این تغییر سایت آجاکس شده اطلاعاتی رو که مرورگر کاربر به سرور میفرسته رو دریافت می کنه و با استفاده از اون اطلاعات متوجه میشه که کاربر طبیعیه یا یک بات bot جستجو هست که در حال مرور سایت برای ایندکسینگه . خوب وقتی متوجه شد اون یک بات مثلا گوگل هست ، سایت آجاکس رو به صورت غیر آجاکس به طوری که حتی کوچکترین اثری از آجاکس نباشه به بات نشون میده و بات میتونه ایندکیسنگ رو کامل انجام بده !

خوب برای اثبات گفته ام هم راههای زیادی هست از جمله اینکه میشه با تغییر User Agent وارد سایت بشین و تغییرات رو ببینین یا با فایرفاکس و پلاگین user agent changer کارهای لازم رو انجام بدید .
در هر صورت من که گفتم هیچ مشکلی بی درمون نمی مونه . شمام اگه نظری پیشنهادی چیزی دیگه دارید بگید تا در اسرع وقت اعمال کنم .

4. یه تم جدید گذاشتم + رفع مشکل تم ها در فایرفاکس .
5. سیستم مدیریت پنل (در حال آماده سازی) کامل با قابلیت غیر فعال کردن کامل آجاکس و تغییر عکس لودینگ و نوشته و ... .
در ضمن من که گفتم دوستان اگه نمی تونن تم بسازن برای آجاکس بدن من درستش کنم که خوشبختانه ( یا متاسفانه) کسی حاضر به این کار نشد .
از آقای فیروزمندان هم که افتخار دادن تو بخش مامبو آجاکس پست دادن هم به خاطر ارسال پیام خصوصی به جای میل هم به خاطر نظرشون ممنونم .

فعلا خدا نگهدار . ;D