-
پاسخ : مامبو آجاكس بر اي دانلود
آفرین.
واقعا تفاوت هایی که استفاده از آجاکس ایجاد میکنه رو تا آدم به عینه نبینه نمیفهمه چقد بدرد بخوره, بقول شما مثلا برای قسمت هایی از مامبو که لود شدنش واقعا طول میکشه. همونطوری که آقای فیروزمندان گفت اگه واسه قسمت هایی که احتیاج به ایندکس شدن توسط موتورهای جستجو نداره از اون استفاده کنی واقعا عالیه.
اما استفاده از اجاکس با اینکه مفهوم اولیه و بیس ساده ای داره اما بعضی موقع ها مخصوصا وقتی داری با المنت های فرمها سرو کله میزنی که مثلا هم نوع و هم اسمن خیلی واسه آدم درد سر ساز میشه. اصولا خود جاوا اسکریپتم به نظر من زبون مشکل و گیج کننده ایه. مشکل بعدیم اختلاف هایی که مرورگرها تو رندر کردن با هم دارن که باعث میشه اگه بخوای یه کار ارایه بدی که تو همه مرور گرها درست و یجور ارایه بشه یه گیرای کوچیکی پیش بیاد که ممکنه واسه برطرف کردنش به اندازه ده تا گیر بزرگ وقت صرف شه. خلاصه اینکه وقتی میای تو این وادی به خودت میگی چه اصراری بود.( اینی که میگم تجربه خودمه .واسه استفاده از اجاکس به همراه پی اچ پی ,5 درصد کدای پی اچ پی وقتتو میگیره 95 درصد جاوا اسکریپت و HTMl)
به هر حال اگه بتونی کارتو ادامه بدی و سعی کنی باگی توش نباشه کار بزرگی انجام دادی و گرنه از کاری که انجام دادی استقبال نمیشه. هر چند تجربه بزرگی پیدا میکنی و خدا کنه تجربه ای که پیدا کردی رو با دیگرانم قسمت کنی که چهار تا مثل من که مثل خر تو گل گیر کردیم هم ازش استفاده کنیم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-22-2007 11:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برای استفاده ی آجاکس در قسمت تصاویر اتفاقی چیکار باید بکنم ؟
-
-
چرا این بحث ادامه پیدا نمی کنه؟؟!
اشت جالب می شد!
-
-
سلام دوستان .
از اونجایی که adon ها و plugin های زیاد دیگری در راطه با آجاکس برای مامبو وجود دارد که انصافا بهتر عمل می کنن ، فعلا آپدیت جدیدی برای مامبو آجاکس نخواهد بود .
تا اطلاع ثانوی شما را به خدای بزرگ و متعال می سپارم .
:-\
-
-
سلام امین جان آقا ما منتظر پچ بعدی با رفع اون ایراداتی که گفتی هستیم بابا زودتر بزار دیگه در ضمن پلاگین یا ادوان دیگه ای هم که همین کار شما رو بکنه به غیر از اون 30 هزار تومانی نیست پس خودت یه کاریش بکن دیگه جون ما
-
-
بالا خره مامبو آجاکس 2 هم اومد !
سلام دوستان .
خوشحالم که شما دنباله ی این این مطلب رو گرفتید .
برای قدر دانی هم که شده ، کارهایی رو که گفته بودم انجام دادم . در ضمن کل مامبو رو هم آجاکس کردم .
یعنی تمام فرم و چیزهای دیگه رو .
دکمه های عقب و جلو بر در صفحه برای جابه جایی در صفحات . 
خلاصه عالی شده !
راستش من وقت نکردم یه تم دیگه درست کنم برای این ورژن . ولی طریقه ی کامل کردم رو در درون این فایل با اسم read.txt قرار دادم .
امیدوارم موفق باشید .
چند نکته :
1. من کامپوننت های اصلی رو آجاکس کردم ، ولی دو کامپوننت هستند که به دلیل نداشتن وقت ، نرسیم انها رو هم ویرایش کنم . از دوستانی که کامپوننت های خاصی رو می خوان که آجاکس بشه ، لطفا اطلاع بدن تا براشون درست کنم (آموزش این مساله سخته چون دارای قسمت های زیادی هست).
2.از کسانی که تم خواصی مورد نرشونه تقاضا دارم تا اون تم رو در اینجا قرار بدن یا به ایمیل من بفرستن تا براشون تبدیلش کنم ، البته اگه خودشون نمی تونن .
در ورژن های بعدی حتما به ساده کردن و زیبایی بیشتر اهمیت خواهم داد . همچنین سیستم مدیریت هم مد نظر من هست ، ولی کار خیلی سختیه ، چون بخش مدیریت همواره در حال تغییره . 
به امید موفقیت شما . ;D ;D ;D
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دمو :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام .
پچ بعدی .
یه ذره خورده مشکل داشت حل شد .
;D
تا پچ بعدی خدا نگهدار .
-
-
راستی امین جان میشه برای بچه ها توضیح بدی که این پچهایی که میدین شما برای همه مامبو ها کار میکنه یا نه و اگر نه چجوری باید کاری کرد که برای مامبو های دیگه هم کار کنه مثلا اگر این مامبو آجاکس شما برای 4.6.1 هست چیکار کنیم که روی 4.5.3 هم جواب بده؟
-
-
سلام .
راستش مطمئن نیستم .
ولی فکر کنم همه ورژن جدید مامبو رو استفاده می کنن .
شما هم میتونی از ورژن جدید استفاده کنی .
اینطوری بهتره . مشکلی هم پیش نمیاد و اطلاعاتتم پاک نمیشه و همه چیز مثل قبل می مونه .
من امتحان نکردم که روی ورژن های دیگه هم جواب بده . شما اگه امکانش رو داری امتحان کن و ببین . ولی چون این فایلها مال ورژن 4.6.1 هست ، اختمالا جواب نمیده .
در هر صورت معذرت می خوام که زیاد به مامبو وارد نیستم . راستش الان یه 2 سه ماهی میشه که با مامبو آشنا شدم . به همین دلیل زیاد وارد نیستم .
راستی این مامبو آجاکس 2 چطوره ؟ من دارم یه تم ساز آجاکس می سازم تا راحتتر تم ها با مامبو آجاکس سازگار شن ، یه کنترل پنل هم در قسمت مدیریت برای کار آسونتر می سازم .

یه ریزه قشگنتر و با امکانات جالبتر . منتظر ورژن بعدی باشین .
;D
-
-
آقا امین این خیلی خوب شده و ممنون از کارای خوبتون
ولی آقا من فعلا نمیتونم مامبو خودم رو عوض کنم اگه فایلی رو که برات فرستادم درست کنی و تغییراتش رو بدی ممنون میشم در ضمن اگه تمام فایلها رو برای من با 4.5.3h هم هماهنگ کنی یک جایزه خوب پیش من داری به خدا راست میگم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)