سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: مامبو آجاكس بر اي دانلود

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال

پاسخ : مامبو آجاكس بر اي دانلود

خیلی زحمت کشی ولی اگه به صورت کامپوننت کارتو ارائه میدادی ، میتونستی کامپوننت خودتو در اکثر سایتهای مامبو خارجی ببینی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

سلام
    یعنی میشه به عنوان یه کامپوننت استفاده کرد؟؟ آخه برای نصب باید اکثر فایلها دوباره جایگزین بشن و ممکن موقع نصب روی بعضی از مامبوها به مشکل بر بخورن و اون فایل ریپلیس نشه. فکر میکنم آخرش باید با همین پچ کردن دستی مامبو رو آجاکاسیش کنیم.

یا حق

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

بله میشه!

از اون نظر مشکلی نیست

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

باشه .

باشه کامپوننتش می کنم .
    ولی همونطور که میدونید این هنوز آزمایشیه و خیلی مشکلات داره .
    من که گفتم فعلا دارم روش کار میکنم .
    روی فایر فاکس رو بعضی تم ها مشکل داره و خیلی مشکلات دیگه .

امیدوارم کمکم کنید تا مشکلاتش بر طرف شه .
    اونوقت یه کاموننت با بخش مدیریت کامل براش طراحی می کنم .
    فعلا بیشتر در حالت تسته .

علی آقا راستش نمیدونم چه تغییراتی تو فایلهات دادی ، ولی بهتره اون تغییرات زیاد نباشه ، چون ممکنه تو ورژن های قبلی مامبو مشکلاتی باشه که باعث هک شدنت بشه .
    پس بهت پیشنهاد میکنم ورژن مامبوی استفاده شدت رو تغییر بدی . من فایل رو برات فرستادم .

یه سوال از تیم مامبو لرن :
    قسمت PDF ُاز برای زبان فارسی کار نمی کنه . یعنی وقتی میسازه ، تو آکروبات ریدر فارسی نیست و مشکل داره .
    امیدوارم حل شه . کمکی خواستید در خدمتم .

فعلا خداحافظ . زمان ریلیز مامبو آجاکس بعد خرداده تو تیر و اونورا . ;D ;D ;D

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

[quote author=amin_pro link=topic=5352.msg38893#msg38893 date=1180165389]

یه سوال از تیم مامبو لرن :
    قسمت PDF ُاز برای زبان فارسی کار نمی کنه . یعنی وقتی میسازه ، تو آکروبات ریدر فارسی نیست و مشکل داره .
    امیدوارم حل شه . کمکی خواستید در خدمتم .
    [/quote]

این مورد رو تیم مامبو لرن برنامه نویسی کرده لطفا با info تماس بگیرید .

یاعلی

سلام دوستان .
    در پی گشتن من دنبال چیزهایی که مامبو یا جوملا رو آجاکس کنه ، به یه جاهای بدی رسیدم از جمله :
    1. پرتال مامبو رو خیلی ها تغییر دادن و با اسم های دیگه منتشر کردن ، مثلا میترا و جوملا و ... .
    به نظر من این ها همش خلافه ، ما نباید اسم مامبو رو به هیچ وجه عوض کنیم ، حد اقل به احترام اوپن سورس بودنش . من به اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    رفتم و متوجه خیلی مسایل شدم که ناراحتم کرد . شمام میتونید بخونیدش ، از مدیران هم درخواست می کنم اگه لینک دادن ممنوعه این یکیو دیگه نادیده بگیرن چون خیلی چیز مهمیه و همه باید بدونن که سرشون کلاه نره .

2. یه چندتا پلاگین خارجی برای آجاکس مامبو و جوملا که اگه منظور بد نگیرین ، انسافا به درد لای جرز می خورن .

3. به یه سایت رفتم که میترا پلاس عرضه می کرد ، آجاکس هم بود ، ولی آجاکس این از بقیه بدتر بود ، نمی خوام بگم من کارم خوبه یا ید ، من با بقیه مقایسش می کنم .

به هر صورت من تصمیممو گرفتم ، می خوام این مامبو آجاکس رو قدرتمند تر از همه ی پلاگین های آجاکس کنم ، شما دوستان هم لطفا کمکم کنید ريال باگ ها رو ارایه بدید تا من بررسی کنم .

باز هم ممنون از کمک های شما .
    در ضمن برای دوستانی که بیشتر کمکم کنند جایزه هم می زارم . اگه خدا بخواد بعد از ریلیز ، هر بار که پچ جدید بیاد ، اول به اونا می دم ، بعد منتشر می کنم .

راستی اون قضیه ی PDF هم توی جوملا حل شده توسط یه PDF ساز جدید پی اچ پی که UTF هم پشتیبانی می کنه . اطلاعات بیشتر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

فعلا خدا نگهدار .

مامبو آجاکس 3

سلام دوستان .
    امروز اومدم تا مامبو آجاکس 3 رو معرفی کنم . شما میتویند در سایت :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    یه دموی کامل از مامبو آجاکس 3 رو ببینید .
    امیدوارم خوب شده باشه و لطفا مشکلاتش رو بگید تا حل کنم . فعلا خدا نگهدار .
    در مورد اینکه چرا برای دانلود نذاشتمش دلایل زیادی دارم از جمله این که هنوز پنل مدیریتش کامل نشده .
    فعلا خدا نگهدار .

یه سوال کوچیک هم داشتم اونم اینه که درخواست من برای عضویت در گروه مامبولرن هنوز بی پاسخه بعد از حدود 20 روز ؟!
    من به info at mambolearn.com میل زدم و مشخصات رو دادم ولی دریق از حتی یه جواب کوچولو ! :-\

***برای جلوگیری از اسپم ایمیل ویرایش شد

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

خسته نباشید ...
    اگر با انتشار هر نسخه Changelog هم منتشر کنید کار خیلی بهتر و حرفه ای تر خواهد بود .

..................
    در مورد سوالتون :
    جواب شما هم در ایمیل دقیقا 30/5 فرستاده شده اما دوباره در انجمن برای شما پیام خصوصی ارسال میشه ...
    البته ایمیل شما 20 روز قبل به دست ما نرسیده بلکه "Sun 2007/05/27 03:37" به دست ما رسید ...

یا علی

مشخصات ورژن جدید !

خوب مشخصات رو یادم رفت بگم :
    1 . یه سیستم آجاکس کامل .
    2. دارای حد اقل امکانات پیشرفته از جمله History Buttons (یعنی همون جابه جایی در صفخات) .
    3. مهمترین تغییر این ورژن اینه که ...

چند وقت پیش توی همین مامبولرن خوندم که آجاکس از ایندکسینگ و این پیزا در گوگل کم میکنه . در پی همین مطلب یه کار اساسی که نمیدونم تا حالا شده یا نه رو انجام دادم .
    در این تغییر سایت آجاکس شده اطلاعاتی رو که مرورگر کاربر به سرور میفرسته رو دریافت می کنه و با استفاده از اون اطلاعات متوجه میشه که کاربر طبیعیه یا یک بات bot جستجو هست که در حال مرور سایت برای ایندکسینگه . خوب وقتی متوجه شد اون یک بات مثلا گوگل هست ، سایت آجاکس رو به صورت غیر آجاکس به طوری که حتی کوچکترین اثری از آجاکس نباشه به بات نشون میده و بات میتونه ایندکیسنگ رو کامل انجام بده !

خوب برای اثبات گفته ام هم راههای زیادی هست از جمله اینکه میشه با تغییر User Agent وارد سایت بشین و تغییرات رو ببینین یا با فایرفاکس و پلاگین user agent changer کارهای لازم رو انجام بدید .
    در هر صورت من که گفتم هیچ مشکلی بی درمون نمی مونه . شمام اگه نظری پیشنهادی چیزی دیگه دارید بگید تا در اسرع وقت اعمال کنم .

4. یه تم جدید گذاشتم + رفع مشکل تم ها در فایرفاکس .
    5. سیستم مدیریت پنل (در حال آماده سازی) کامل با قابلیت غیر فعال کردن کامل آجاکس و تغییر عکس لودینگ و نوشته و ... .
    در ضمن من که گفتم دوستان اگه نمی تونن تم بسازن برای آجاکس بدن من درستش کنم که خوشبختانه ( یا متاسفانه) کسی حاضر به این کار نشد .
    از آقای فیروزمندان هم که افتخار دادن تو بخش مامبو آجاکس پست دادن هم به خاطر ارسال پیام خصوصی به جای میل هم به خاطر نظرشون ممنونم .

فعلا خدا نگهدار . ;D

تشکر شده 7 بار در 3 ارسال

من فایلها رو کپی کردم ولی ارور زیر رو میده :

Fatal error: Call to undefined method mosMambotHandler::getBot() in C:\Program Files\xampp\htdocs\mambo462p\mambots\content\mosem ailcloak.php on line 33

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)