با سلام دوستان من یه قالب میخوام دقیقا مثل قالب این سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لطفا هرکی میدونه و میتونه راهنمایی کنه ممنون

با سلام دوستان من یه قالب میخوام دقیقا مثل قالب این سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لطفا هرکی میدونه و میتونه راهنمایی کنه ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزيز ، البته قالبي كه معرفي كرديد براي جوملا طراحي نشده !!
اما شما با يه سرچ تو اينترنت ميتونيد نه تنها مثل اين بلكه خيلي زيباتر از اينهم پيدا بفرمائيد.(از ديد بنده اين قالب خيلي چيز خاصي هم نداشت!)
موفق باشيد
سلام
من هم یک قالب ساده مثل این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای جوملا میخواستم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
بايد سرچ و جستجو بفرمائيد در نت ، چون موارد بسيارند..!
مثل لينك زير بعنوان مثال:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولي بنظر من اگه دنبال قالب حرفهاي و توپ هستيد ، بريد سراغ قالب هاي تجاري...
موفق باشيد
دوست عزیز اگه براتون امکان داره یه قالب شبیه این و اگه ممکنه بهتر بهم معرفی کنید ممنون میشم چون اسم قالب رو نمیدونم که بخوام سرچ کنم ممنون از راهنمایی توننوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بسیار ممنون
سلام
مورد زير رو يه بررسي بفرمائيد:
موفق باشيد
عذر میخوام این قالبها برای سایتهای دو یا چندزبانه هم کاربرد داره ؟ آخه بیشتر اونا انگلیسی هستن و lrt ، باید چیکار کنم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)