سلام
من به یک ماژول احتیاج دارم که فقط و فقط کار ثبت نام رو انجام بده
معرفی میکنید؟!
ممنون

سلام
من به یک ماژول احتیاج دارم که فقط و فقط کار ثبت نام رو انجام بده
معرفی میکنید؟!
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
لطفا میشه این ماژولی را که نیاز دارید کاملتر توضیح دهید
موفق باشید
میخوام یه درخواستی توی سایت ثبت بشه که مثل فرم ثبت نام یه فیلدهایی پر بشه و درخواست سند بشه برای مدیر سایت.نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب میتونید با ار اس فرم این کار رو بکنید. فیلدهای اضافی برالی درخواست از کاربر بخواهید تا ببینید که واقعا کاربر مورد نظر شماست یا نه. و با استفاده از پلاگین اتصال به عضویت جوملا میتونه توسط فرم آر اس فرم عضو شه واطلاعاتش به ایمیل و در دیتابیس ذخیره بشه تا بررسی نمایید. و یا اینکه اطلاعات رو بگیرید با استفاده از آر اس فرم و خودتون بعد از بررسی دستی ثبت نام نمایید.
من همیشه با فابریک این فرمو میزنم اما میخوام ماژول باشه که توی هر سایت نخواد کار اضافی انجام بدم و با یه نصب حل شه.
سلامنوشته اصلی توسط کاربر جوملا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی راحت خود جوملا این امکان رو داره ! فرم عضویت جوملا رو با یک ماژول ساده که توی extensions.joomla.org هستش میتونید به این نتیجه برسید !
فقط کاتفی هست اون ماژول عضویت سریع رو نصب کنید و منتشر کنید تا فرم عضویت در ماژول نمایش داده بشه !
من الله توفیق
علاقه مندی ها (Bookmarks)