با سلام
میخواستم بدونم تماسهای ارسالی از طریق کاربران سایتم که توسط فرم تماس برایم ارسال شده است را از کجا بخونم . یعنی تماسهای ارسالی در کجا ذخیره می شود که بتونم از آنجا تماسهای ارسالی کاربران را بخونم و به آنها پاسخ دهم .ممنون![]()

با سلام
میخواستم بدونم تماسهای ارسالی از طریق کاربران سایتم که توسط فرم تماس برایم ارسال شده است را از کجا بخونم . یعنی تماسهای ارسالی در کجا ذخیره می شود که بتونم از آنجا تماسهای ارسالی کاربران را بخونم و به آنها پاسخ دهم .ممنون![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فک کنم بره به ایمیلی که ثبت کردی. منم تو این قسمت مشکل دارم....
سلامنوشته اصلی توسط amir.1360 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به ایمیلی ارسال میشه که توی همون فرم تماس معرفی کردید ! کامپوننت تماس رو در دانشنامه جوملا فارسی جستجو کنید اطلاعات کاملتر براتون نمایش داده میشه.
من الله توفیق
کامپوننت تماس پیشفرض جوملا این امکان رو نداره که بشه مستقیم از قسمت مدیریت، تماس های دریافتی رو خوند و تماس ها به ایمیلی که درون کامپوننت تماس تعریف کردین ارسال میشن.
ولی برای این که بتونین از قسمت مدیریت هم تماس ها رو بخونین یا به اونا جواب بدین و ... میتونین از کامپوننت aiContactsafe استفاده کنین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)