-
مرتبط کردن کلمات کلیدی به مطالب
سلام
من یه مطلب داخل سایتم دارم که توش پر از کلمات کلیدی مرتبط به مطالبم هست...
آیا افزونهای وجود داره که به طور اتوماتیک کلمات کلیدی داخل فقط همون مطلب رو به مرتبط ترین مطلب سایت لینک بده؟
و یک سوال دیگه:
من در تمام سایتها دیدم که کامای بین کلمات کلیدی انگلیسی هست(,) و تا حالا جایی ندیدم که جایی کامای فارسی(ویرگول ، ) بذارن!
آیا تفاوت داره؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-23-2013 01:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
MohammadHossein
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من یه مطلب داخل سایتم دارم که توش پر از کلمات کلیدی مرتبط به مطالبم هست...
آیا افزونهای وجود داره که به طور اتوماتیک کلمات کلیدی داخل فقط همون مطلب رو به مرتبط ترین مطلب سایت لینک بده؟
و یک سوال دیگه:
من در تمام سایتها دیدم که کامای بین کلمات کلیدی انگلیسی هست(,) و تا حالا جایی ندیدم که جایی کامای فارسی(ویرگول ، ) بذارن!
آیا تفاوت داره؟!
کارت با برچسب و تگ راه نمیوفته ؟
سوال دوم: منم همه جا دیدم برای جمع از علامت + و برای ضرب از علامت × استفاده میکنن ! بعداً فهمیدم اینا قرارداد هستن و برای همینه !
پس تفاوت دارن ! 
من الله توفیق
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
کارت با برچسب و تگ راه نمیوفته ؟
سوال دوم: منم همه جا دیدم برای جمع از علامت + و برای ضرب از علامت × استفاده میکنن ! بعداً فهمیدم اینا قرارداد هستن و برای همینه !

پس تفاوت دارن !
من الله توفیق
1. تا حالا باهاشون کار نکردم! کدومشون کارم رو راه میندازه!؟
فقط میخوام همون مطلب رو که پر از کلمات کلیدی هست رو با هر روشی(مثل جستجو و ...) به یک یا چند مطلبی که بیشترین ارتباط رو باهاش دارن لینک کنه!
حالا اگه امکانات بیشتر هم داشته باشه چه بهتر...
2. تا حالا انقدر قانع نشده بودم؛ فکر میکردم چون ما ایرانی هستیم مثل ممیز میتونیم از وطنیش استفاده کنیم...!
-
-
1. اگر میخوایی اون مطلب رو توی یکسری از مطالب لینک کنی اینکار رو بهتره با یک ماژول دستی انجام بدی و از پلاگین load module که توی جوملا پیشفرض هست استفاده کنی و انتهای هر مطلب ماژول رو فراخوانی کنی تا نمایش بده !
راه دوم هم که برچسب هست و شاید به کارت بیاد اینه که از taxonomy استفاده کنی یا اینکه از جوملا 3 استفاده کنی پیشفرض روی خودش برچسب هست ! 
2. شما توی اینترنت یک جامعه جهانی روبرو هستید و در هم نیست و یلخی نمیشه عمل کرد !
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)