-
تبدیل HTML به CSS
چه طور می تونم HTML رو به CSS تبدیل کنم؟برنامه ای می تونید معرفی کنید؟
کد HTML من این هست:
کد:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="780" height="125" id="top.swf" align="top">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
<param name="movie" value="top.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#ffffff">
<embed src="top.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="780" height="125" name="top.swf" align="top" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
</object>
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-19-2007 11:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تبدیل HTML به CSS
سلام
اگه اشتباه نكنم شما ميخواين فايل فلشي كه تو هدرتون نمايش داده ميشه رو از css انتخاب كنيد
فكر نميكنم css اين امكان رو به شما بده
ولي من به شخصه ترجيه ميدم يه جاي ماژول بسازم و از مديريت ماژول ها ... ماژول جديد و كد رو بگذارم اونجا تا هميشه راحت قابل تغيير باشه
يا از ماژول هايي كه براي اين كار درست شده اند استفاده كنم
موفق باشيد
يا علي
-
-
درسته می خوام همین کار رو بکنم.
می بخشید میشه یکم توضیح بدید،مگه میشه یه ماژول درست کرد و در هدر نمایش داد؟
-
-
شما میخواین هدر سایتتون فلش باشه ؟
توی index.php قالبتون اینو قرار بدید!
-
-
آخه من کد HTML نمایش فلش رو دارم نه php!
-
-
شما این کاری که گفتم بکن درست میشه:
[quote author=رادمهر link=topic=5374.msg32624#msg32624 date=1174375174]
توی index.php قالبتون اینو قرار بدید!
[/quote]
این مورد رو هم قبلا چند بار تو انجمن در بارش بحث شده!
-
-
من یه تاپیک رو که در همین مورد بود مطالعه کردم( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
ولی نمی دونم دقیقاً باید کد رو کجای index.php گذاشت؟
یه چند بار امتحان کردم اما وقتی می خواستم قالب رو با نصب کننده جامع آپلود و نصب کنم چندین وارنینگ می داد ،چند تاش رو می ذارم:
کد:
Warning: unlink(/home/taktops/public_html/templates/mambo4.6/css/index.html) [function.unlink]: Permission denied in /home/taktops/public_html/includes/core.classes.php on line 934
Warning: unlink(/home/taktops/public_html/templates/mambo4.6/css/template_css.css) [function.unlink]: Permission denied in /home/taktops/public_html/includes/core.classes.php on line 934
Warning: rmdir(/home/taktops/public_html/templates/mambo4.6/css/) [function.rmdir]: Permission denied in /home/taktops/public_html/includes/core.classes.php on line 949
Warning: unlink(/home/taktops/public_html/templates/mambo4.6/images/bootm_left.gif) [function.unlink]: Permission denied in /home/taktops/public_html/includes/core.classes.php on line 934
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)