-
چرا فقط صفحه اصلی نمایش داده میشه!؟!؟!؟!
با سلام
یک. وقتی که روی مجموعه "محصولات" کلیک می کنم فقط صفحه اصلی نمایش داده میشه حتی وقتی به ادامه مطلب"تست" هم میرم بازم صفحه اصلی نمایش داده میشه و به ادامه مطلب نمیره!!!! قضیه از چه قرار میشه؟؟؟؟؟؟ ماژولهای ستون وسط فقط در صفحه اصلی منتشرشدن یعنی فقط به صفحه اصلی تخصیص داده شده اند
tahachap.com/fa/index.php
دو. جوملا را تو دایرکتوری
fa
نصب کردم وقتی وارد دایرکتوری میشی هیچی نمایش داده نمیشه یعنی حتماً باید ادامه آن
index.php
باشه چرا؟؟؟؟؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-25-2013 06:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز اون قسمت ایندکس دات پی اچ پی فکر میکنم از تنظیمات هاستتون باشه .باید ببینید که صفحه پیش فرض رو چی میاره عوضش کنید به این
در مورد صفحاتتون هم من که کلیک میکردم رو منو درست میورد فکر کنم چون سایتتون خالیه اینطوری نشون میده یه کم مطلب توش بریزید بد تستش کنید
-
-
ممنون
یه مطلب تست در صفحه اصلی هست وقتی که روی ادامه مطلب کلیک می کنیم باز هم صفحه اصلی را نمایش میده و اصلاً ادامه مطلب را نمیاره! در ضمن ماژولهای صفحه اصلی هم فقط در صفحه اصلی منتشر کردم یعنی در مجموعه ها و مطالب نباید نمایش داده بشه
آدرس تغییر می کنه ولی همچنان همون صفحه اصلی را نمایش میده؟!؟!؟!؟
دلیلش چیه؟!!؟
اگه اساتید محترم کمک کنن ممنون میشم
-
-
سلام عزیزم از منو افزونه ها > مدیریت پلاگین ها ، پلاگین ***** زبان رو خاموش یا به عبارتی غیر فعال کنید ... یا علی .
-
کاربر مقابل از ali_kareshki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون
منظورتون را متوجه نشدم داخل پلاگینها هم نگاه کردم چیزی ندیدم
لطف می کنید بیشتر توضیح بدید
-
-
معلومه که بیشتر توضیح میدهم دوست عزیز !!!
تصویر اول : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویر دوم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گرفتی ؟! اگه نگرفتی تماس بگیر با جوملا فارسی وگرنه میتونی با خودم در تماس باشی > webpainter.ir > تماس با ما > اطلاعات تماس > علی کارشکی > شماره همراه !!!
-
-
ممنون هر دو غیر فعال بودن!!؟!؟!؟!
مشکل از تنظیمات سئو هست
چون سرورم ویندوزیست تنظیمات سئو فرق میکنه این بود که نتونستم تنظیمات را انجام بدم هنگامی که گزینه"آدرسهای موتورهای جستجوی مورد پذیرش" را خیر قرار می دم این مشکل حل میشه ولی می دونید که چه بر سر آدرسها میاد
آیا می دونید چجوری باید تنظیمات سئو را انجام داد
با تشکر
-
-
بله شما باید ذکر میکردید که از هاست ویندوزی استفاده میکنید ... در مورد تنظیمات سئو میتونید با مدیران انجمن یا پشتیبان هاستتون مشورتی داشته باشید ... یا علی .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)